Dara Bubamara s djecom u kolima divljala 159km/h

dara bubamara s djecom u kolima divljala 159km/h


Pjevačica Dara Bubamara većinskom dijelu javnosti već je poznata kao veoma bahata žena koja voli skupe automobile i brzu vožnju. Pjevačica često krši saobraćajne propise, te je zbog svog nedopustivog ponašanja nerijetko na meti loših komentara javnosti.

No, čini se da je Bubamara ovog puta stvarno prevazišla svaku mjeru, jer se pohvalila kako je autoputem jurila 159 kilometara na sat. Samo nekoliko sati nakon što se pohvalila svojom divljačkom vožnjom, Dara je ulicama Beograda, znači u naseljenom mjestu, svojim luksuznim automobilom vozila brzinom od 105 kilometara na sat.

Da stvar bude još strašnija, u tom trenutku u automobilu se nalazio i njen dvanaestogodišnji sin Konstantin i dvojica njegovih drugara.

Naravno, kako bi se pohvalila, Dara je sve usnimila svojim telefonom i objavila na svom Instagram nalogu.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da pjevačica vozi bahato i da se takvim ponašanjem javno hvali na Instagramu. Dara je često objavljivala video snimke iz automobila na kojima se jasno vidi da vozi i do 200 kilometara na sat, a uz to naravno koristi i mobilni telefon, što znači dva ozbiljna prekršaja.

(Nova.rs)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU