DARA BUBAMARA SE POTUKLA NA AERODROMU! Intervenisala policija, pjevačica otkrila detalje

Dara Bubamara o neprojatnostima koje je doživela
Pjevačica Dara Bubamara nedavno je bila na odmoru u Turskoj o čemu je sada govorila.

Dara se dotakla i tuče koju je imala, pa priznala da li će praviti svoj rijaliti šou.

  • Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u jednom lijepom hotelu, gdje nije bilo naših ljudi. Bila sam iznenađena što su mi neki Rusi prilazili da se slikamo. Pitala sam ih zašto se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lijepa. Ja sam svijesna da imam harizmu koja privlači ljude i meni je drago zbog toga – ponosno je istakla Dara.

Pjevačica je nedavno doživjela i neprijatnost na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kada ju je nepoznati muškarac verbalno napao.

  • Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: ‘Kako to voziš, sad ću ti je*ati mater’. Bukvalno tim riječima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama… Da je bilo pet muškaraca ja bi skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan – iskrena je bila Dara, pa dodala:
  • Ne mislim da su se dzentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi – zaključila je pjevačica.
    U medijima se pojavila vijest da pevačica navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati “Puno košta”, po uzrečica po kojoj je pjevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.
  • Dobila sam jednu intresantnu ponudu, međutim meni je čitavo ljeto zakazano sa nastupima, uskoro treba da izađu dvije nove pjesme… Još uvijek razmišljam da li ću prihvatiti taj rijaliti. Novac mi nije bitan za taj projekat, bitno mi je da se to uradi kvalitetno. E sad, da li ćemo to pomjeriti za kasnije ili neću prihvatiti, još uvijek ne znam. U posljednje vrijeme sam imala baš dosta obaveza i ne znam da li sam spremna tri mjeseca da se snimam – rekla je i dodala Dara
  • Kada bi se snimao moj život, to bi bilo ludilo. Ja bih bila troduplo popularna šta se meni sve dešava. Ja bih pustila da oni snimaju svakako ono što ja radim – završila je pjevačica.
  • (express/nova rs)

The post DARA BUBAMARA SE POTUKLA NA AERODROMU! Intervenisala policija, pjevačica otkrila detalje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU