Daria Hodnik nastavlja ekskluzivnu suradnju s Croatia Recordsom (VIDEO)

Višestruko nominirana za glazbenu nagradu Porin, Daria Hodnik, potpisala je novi ekskluzivni ugovor za Croatia Records i to na 5 godina, odnosno 2 studijska albuma.

Nakon debitantskog izdanja Fantastična, objavljenog krajem prošle godine, Daria se još jednom istaknula kao izvrsni ženski vokal. Mnogi hit singlovi s albuma završavali su na radijskim top listama što je samo potvrdilo njezinu popularnost kod glazbenih urednika. Suradnja sa sjajnim glazbenim imenima samo su doprinijela tom uspjehu.

Dugi niz godina Daria Hodnik je prateći vokal najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama, a onog trenutka kada se odlučila stati ispod svjetla reflektora bilo je jasno kako će na tom glazbenom putovanju itekako biti uspješna.

Daria je nedavno sa svojim suprugom, bubnjarem Parnog valjka Dadom Marinkovićem, predstavila prvu zajedničku autorsku pjesmu Srce od stakla. Na miksu i masteringu radio je još jedan Valjkov as – Marijan Brkić Brk, a koji je također jedan važan kotačić u karijeri Darije Hodnik. Dugogodišnji suradnik i prijatelj Dinko Pasini potpisuje spot koji kroz zvjezdano nebo u najboljem svjetlu predstavlja pjesmu i njezinu temu. Da je riječ o njezinom do sada najboljem glazbenom uratku govori činjenica da je pjesma u vrlo kratko vrijeme zaživjela u radijskom i televizijskom eteru.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU