Darko Lazić pokreće ozbiljan biznis: Uložio 300.000 eura

darko lazić pokreće ozbiljan biznis: uložio 300.000 eura


Folk pjevač Darko Lazić zajedno sa svojim kumom pokrenuo je ozbiljan biznis, pa sada ima firmu koja se bavi izgradnjom zgrada i luksuznih apartmana po Srbiji, a ova investicija će ga, kako kaže, koštati oko 300.000 eura.

– Otkako je počela epidemija korona virusa sa kumom sam slučajno došao na ideju kako da pokrenemo biznis od kog možemo da zarađujemo i u vrijeme krize. Osnovali smo firmu koja se zove “Žetinić gradnja”, pa nam je odmah na početku dobro krenulo. Bogu hvala, nisam se rasipao dok je trajao najjači talas korone, pa moja porodica i ja imamo za hljeb i sve što nam treba. Evo i ovaj posao je, na sreću, krenuo dobro. Na Kopaoniku u ovom trenutku naša firma zida apartmane, a ja obilazim radove dva-tri puta mjesečno. Posljednji put sam bio na gradilištu kad sam se na Kopaoniku odmarao sa sinom i Marinom, a uskoro ću opet tamo – priča Darko i otkriva da će mu ovaj posao sigurno donijeti dobru zaradu.

– Raduje me činjenica da smo angažovani na nekoliko lokacija. Radi se i gradi, a ovaj poduhvat na Kopu će da nas košta oko 300.000 eura. Nije mala suma, ali će sve to da se isplati kad se završe radovi – kaže Darko za “Srpski telegraf”.

 

Darko je otkrio da će Dan zaljubljenih provesti radno, a dodatno ga raduje činjenica da se i njegove kolege vraćaju u sedlo i počinju da tezgare.

– Kad je vrijeme krize, svi treba da pomažemo jedni drugima, a ne da se blatimo. Kad je teško, treba da budemo ljudi, a ova kriza je pokazala kakav je ko – rekao je.

(Blic)

Prethodni članakBogati biznismen bacio oko na Tanju Savić

darko lazić pokreće ozbiljan biznis: uložio 300.000 euraIzvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU