Dejan Dragojević razotkrio Matoru: “Znala si za sve, prestani da glumiš jadnicu”

Sinoć je održana “Elitovizija”, a Jovana Tomić Matora je iskoristila priliku da predstavi stanje svog braka, te je obukla vjenčanicu.

 

Ona je sa Milenom Kačavendom i Markom Đedovićem zapjevala pjesmu Dare Bubamare “Polje jagoda”, a član žirija Dejan Dragojević odmah je udario na nju.

 

– Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama sebi kora od banane. Podsvijesno si namjestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bježala, došao je brak, a ti si mislila negdje duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, pokazivala ti je na dan vjenčanja da se sa nekim dopisuje – kazao je Dejan.

 

– Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo – kazala je Matora, a zatim je Miki nastavio:

 

– Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Nastavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nastup nije ništa posebno – rekao je Miki.

 

(express/telegraf)

The post Dejan Dragojević razotkrio Matoru: “Znala si za sve, prestani da glumiš jadnicu” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU