DEKOLTE DO PUPKA I PROZIRNA ČIPKA: Eva je pokazala zašto je jedna od najljepših glumica

Prezgodna glumica Eva Longoria zasjenila druge slavne koleginice na otvaranju festivala u Kanu, iako je odjevna kombinacija bila vrlo jednostavna. Zvijezda je za ovu priliku odlučila da obuče crni uski kombinezon koji je bio savršeno pripijen uz njene obline, a osim velike mašne na desnom ramenu pažnju je privukao duboki prorez na dekolteu koji se protezao skoro do pupka, a fotografije je podijelio i Daily Mail.

Eva je uz to imala visoki rep, a nije skidala osmijeh koji je vjerovatno bio i najljepši dio njene pojave. Paparaci su je uspjeli uhvatiti na izlasku iz hotela, a prije ulaska u taksi, Eva je veselo mahala obožavateljima.

Eleganciju nije zaboravila ni ranije, kad je prošetala crvenim tepihom festivala i pozirala fotografima. Za premijeru jednog od filmova, Eva je obukla crnu prozirnu haljinu sa zanimljivim detaljima na bretele, a ispod tankog materijala na nekim su se mjestima nazirale noge i tijelo.

Kombinaciju je dodatno podigla crnom choker ogrlicom s dijamantima, a nekoliko fotografija podijelila je i na Instagramu, pohvalivši veče otvaranja i organizatore ovog prestižnog festivala.

(Express/cdm.me)

The post DEKOLTE DO PUPKA I PROZIRNA ČIPKA: Eva je pokazala zašto je jedna od najljepših glumica appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU