DETALJI STRAVIČNOG UDESA SANDRE REŠIĆ: “Živim na lijekovima za bolove”

Bivša zadrugarka Sandra Rešić otkrila je detalje stravičnog udesa koji je nedavno doživjela.

-Ja sam samo pomislila da je gotovo, ako nikada nisam poginula, sad ću. Oni su stvarno momci… Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer je slučaj u toku, advokati su mi rekli da ne dajem mnogo detalja, vidjet će se sve, Bože moj, rekli su mi da će to da traje još nekoliko mjeseci – započela je ona, pa dodala:

detalji stravičnog udesa sandre rešić: “živim na lijekovima za bolove”

-Ja sam se spremila, opremila, sve ono što mi je potrebno, borit ćemo se, oni imaju dokaze, ja imam dokaze, pa ćemo vidjeti. Čovjek me je nabio u kafić! Neki dečko, koji je čuvar tu, nekog od restorana, brzo izašao, jer sam ja od šoka nastavila da sjedim u kolima, samo mi je rekao da moram da izađem iz kola, jer nešto smrdi, ja sam vidjela sliku kao u filmovima BAM i nema me više.

-Mama mi se šlogirala, ja sam je pozvala i rekla da ne brine, da je sve okej, da je auto takav i takav, da su svi živi i zdravi, ona je rekla da odmah dolazi, zvala sam sve svoje drugove, svi su spavali, jedino mi se javio Ša, jer je bio budan u to doba – istakla je ona.

-Dogovorili smo se da se on trudi da mi postane drug… Šalim se, nije to pretjerano često, ali volim da vidim kako je i da li drži svoju riječ da neće voditi Taru na more i njeno društvo. Ušla sam na Vacap i vidjela da je na mreži, pa sam ga pitala, stvarno je došao, za pet minuta, pomogao mi je – priznala je ona za Republiku.

-Ja sam u strahu bila da će mama da mi se šlogira, pa sam otišla prvo kući, pa u Urgentni, tjerali su me da idem, ali nekako, sutradan kad se to ohladilo, dali su mi uput, meni je noga bila katastrofa, masnice imam, ne nosim više kratko, imala sam nesvjestice, nekih 72 sata, ali najgore je prošlo, još uvijek me boli noga, ne mogu da obučem šta sam htjela – rekla je ona, i dodala:

-Nemam traume, zato što sam sa gipsom sjela za volan prvog dana. Deda me je naučio da kada imaš strašan udes, ako ne sjedneš dan, dva nakon toga, da će ti traume za čitav život. Ali sam imala snove, ne sa udesom, ali su bili katastrofalni. Živim na lijekovima za bolove, onako me ošamute!

(Express/Espreso)

The post DETALJI STRAVIČNOG UDESA SANDRE REŠIĆ: “Živim na lijekovima za bolove” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU