Detalji teške saobraćajne nesreće kod Mostara: Među poginulima i devetogodišnjak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17, lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići kod Mostara, poginule su četiri osobe, a četiri su teško ozlijeđene, potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Prema izviješću županijskog MUP-a, u nesreći su sudjelovali L.Š.(2000.) s vozilom “BMW”, B.K. (1987.) s vozilom “Renault Scenic”, M.P. (1976.) s vozilom “BMW X5” i M.D. (1991.) s vozilom “Mercedes”.

Tom prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila “Renault Scenic” B.K., njegovi putnici M.K. (1988.) i maloljetni R.K. (2013.) dok je G.K. (2019.) zadobila teške tjelesne ozljede.

Također, smrtno je stradao vozač iz vozila “BMW X5” M.P. , dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila “BMW” L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J.(1998).

Nakon obavljenog očevida, tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, a promet je bio u potpunosti obustavljen do 02,00 sati.

O svemu je upoznat tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće, navodi se u policijskom izvješću.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU