Dijele se karte za Kup afričkih nacija, Partizan gostuje Megi

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

SUDAN – JUŽNA AFRIKA, 18.00 (Fudbal, Kvalifikacije za KAN), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Južna Afrika je remizirala u prošlom kolu sa Ganom, poslala Crne zvezde na Kup afričkih nacija i propustila priliku da kolo pre kraja osigura učešće na kontinentalnoj smotri. Dovela je Južna Afrika sebe u poziciju da protiv Sudana odlučuje u svojoj sudbini. Sudanu igra samo pobjeda za prolaz, dok će se Južna Afrika zadovoljiti i podjelom bodova.

MEGA – PARTIZAN, 12.00 (Košarka, Jadranska liga), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Partizan je u prošlom kolu prekinuo crnu seriju. Nadigrali su crno-beli Barane i tako stigao do pobjede poslije skoro tri mjeseca. Mega je dugo obitavala na pozicijama koje vode u plej-of, ali je u posljednje tri runde upisala dva neuspjeha i znatno umanjila šanse da se nađe u doigravanju. Parni valjak je na Jadranu vezao devet pobjeda nad Megom.

GRUZIJA – ŠPANIJA, 18.00 (Fudbal, Kvalifikacije za SP), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Španija je na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru remizirala s Grcima (1:1). Kipteli su Španci od besa što nema VAR-a u kvalifikacijama, smatraju da su oštećeni. Napravila je Furija veliki kiks, za Grke je taj bod veliki kao kuća, a ceh bi mogla da plati Gruzija, koja je na startu pretrpjela poraz od Švedske.

BUGARSKA – ITALIJA, 20.45 (Fudbal, Kvalifikacije za SP), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ništa Italijani ne prepuštaju slučaju. Opekli su se 2018. godine, propustili Mudijal u Rusiji i znaju da se ne bi blagonaklono gledalo na izostajanje sa najveće planetarne smotre. Odlučni su bili Azurin a otvaranju, lako su izašli na kraj sa Severnom irskom i spremni su da udare novu recku. Švajcarska je provukla Bugarsku kroz rende (3:1) i za očekivati je da se naše komšije slično provedu protiv Italijana.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU