Direktor Australian Opena naljutio Nadala

Mnoge su iznenadile preuranjene najave direktora Australian Opena Craiga Tileya o nastupu Rafaela Nadala u Melbourneu.

On je prošli tjedan ekskluzivno otkrio da će “Bik s Mallorce” igrati na prvom Grand Slamu sezone, da bi ubrzo nakon toga dobio demanti iz Rafinog tima.

– Očekujemo povratak nekih velikana i prvaka koji su bili odsutni nekoliko godina. Ovdje možemo ekskluzivno otkriti da će se vratiti i Rafa, koji je bio odsutan veći dio godine, a razgovarajući s njim zadnjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo jako uzbuđeni. A znamo da Nick (Kyrios) trenira, pa očekujemo i njega, rekao je Tiley u intervjuu za “Nine today”.

Ubrzo je reagirao i Nadalov predstavnik za medije.

Vidjeli smo izvješća i izjave, ali ih ne možemo potvrditi. Definitivno još ne znam, prerano je reći. Datum nismo objavili baš iz tog razloga – ne znamo. Rafa tek počinje trenirati, On je rekao Benito Perez Barbadillo.

Sve to prokomentirao je Španjolac Alex Korecha, koji smatra da bi Nadalov odgovor bio puno oštriji da je to bio neki drugi direktor turnira, a ne Tyli.

– Bio je ljubazan. Nakon 10 mjeseci bilo bi razumljivo da se javno obrati javnosti. Ne bih išao tako daleko da kažem da će igrati na Australian Openu dok ne potvrdi. Poznajem Craiga godinama i jako sam iznenađen što je ‘napravio’ ovakve naslove ako nisu istiniti. Teško mi je razumjeti da tako velika organizacija kao što je Australian Open ode bez da bude sigurna da im je Rafa stvarno sve ovo rekao, naglasci Koreča.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU