DJ PRIJETNJA NARODNJACIMA: Popularni Mateo „kida“ klubove

Poznato je da su mnogi narodnjaci pjevajući na privatnim proslavama napunili džepove i finansijski se obezbijedili. Očigledno se vremena mijenjaju pa njihovu ulogu danas zauzimaju reperi i treperi. Međutim, i di-džejevi su uspjeli da profitiraju, jer su sve više zastupljeni na žurkama. Jedan od najpoznatijih di-džejeva, mladi Mateo iz Hrvatske, za kratko vrijeme je postao jako popularan širom svijeta, pa ga čak ubrajaju među najboljima na svjetskom nivou. On godinama radi u klubovima, a u posljednje vrijeme sve više ga angažuju i na intimnim proslavama. Tako je nedavno dogovorio nastup na svadbi u Njujorku gdje će se pojaviti kao spektakularni gost s namjerom da svatove digne na noge. Postao je najtraženiji di-džej zbog bogatog opusa.

– Meni je samo cilj da usrećim i razveselim ljude. Nije sve u novcu. Kroz godine bavljenja muzikom naučio sam da volim muziku i da za nju dajem sve. Nema veće radosti kada vam se ljudi obraduju i kada im izmamite osmijeh na lice – izjavio je Mateo.

dj prijetnja narodnjacima: popularni mateo „kida“ klubove

S druge strane, mnogi estradni pjevači žele saradnju sa njim, a imao je prilike da sarađuje sa zvijezdama poput Zdravka Čolića i drugih. Ne bi nikog iznenadilo da uskoro osvane duet sa nekom pjevačicom, budući da ga na društvenim mrežama prate brojne poznate ličnosti.

The post DJ PRIJETNJA NARODNJACIMA: Popularni Mateo „kida“ klubove appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU