Djeda Mraz ove godine nosi masku i putuje s propusnicom

Kako ove godine radi Djeda Mraz?

Djeda Mraz nosi masku i ima posebnu propusnicu da bi mogao obići svijet, napisao je talijanski premijer na Facebooku kako bi uvjerio djecu da ove godine darovi neće izostati zbog pandemije.

  • Djeda Mraz zajamčio mi je da ima propusnicu za međunarodna putovanja: može putovati i dijeliti darove djeci cijelog svijeta – napisao je Giuseppe Conte petogodišnjem dječaku Tommasu koji je molio premijera da ne stavlja u izolaciju najdražeg djedicu.

-Il Babbo Natale potvrdio mi je da uvijek putuje sa zaštitnom maskom i održava fizički razmak kako bi zaštitio sebe i sve ljude s kojima se susreće- napisao je Conte.

Zatim je zamolio dječačića da ispod božićnog drva uz uobičajenu šalicu toplog mlijeka i kekse za djedicu ostavi i bočicu dezinfekcijskog gela.

djeda mraz
djeda mraz ove godine nosi masku i putuje s propusnicom
  • I da znaš, ne moraš pisati Djeda Mrazu da si bio dobar, jer ja sam mu to već rekao- napisao je Conte pa dodao “Čuo sam da ćeš Djeda Mraza zamoliti da otjera koronavirus. Nemoj zaboraviti zatražiti i drugi poklon”.

Italija, prva zemlja Europe koju je proljetos teško zahvatila pandemija koronavirusa, već nekoliko sedmica suočena je s drugim valom i upravo je prešla milijun zaraženih.

Uvedena su stroga ograničenja kretanja na nacionalnoj i lokalnoj razini no sve više medicinskog osoblja poziva političare da uvedu još energičnije mjere, pa tako i potpuno zatvaranje.

Ministar za regionalna pitanja Francesco Boccia rekao je četvrtak da će se Božić ove godine slaviti u uskom obiteljskom krugu

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU