Dnevni horoskop za 09.07.2022.

Ovan


Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim i sa nekim zaostalim obavezama već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli ni vidjeli. I ova osoba će se obradovati, a i vama će prijati.

Bik

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenima i odgovornima. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rješenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Danas ste dosta hladne glave i uspijevate da smirite neke situacije u poslovnom segmentu. Dva puta mjerite, jednom sijecite i to će se pokazati kao najbolji savjet za vas. Iako će vas sve vući da ostanete kod kuće i da se odmorite, bilo bi šteta da ne izađete sa prijateljima.

Rak

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Moguće su svađe s voljenom osobom, najviše zbog obostrane nepopustljivosti i ponosa. Kod nekih će razlog svađama biti ljubomora i to ne bez povoda. Nemojte ignorisati probleme koji podrivaju odnos. Duboko u sebi osjetićete nemir. Moraćete se prilično potruditi kako biste nekome objasnili šta je najbolje za sve vas.

Lav

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno pa ćete sve druge stvari potiskivati i gurati u neki drugi plan. Danas ćete imati solidan i korektan odnos sa svima s kojima budete dolazili u kontakt, a u odnosu sa voljenom osobom vrijeme je da inicirate neki izlazak ili provod.

Djevica

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Odličan dan za pripadnike ovog znaka. Praktični ste, racionalni, lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali prije kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

Vaga

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Nećete biti previše spretnih pokreta. Možda ste umorni ili ste sinoć bili dokasna vani. Ukoliko rukujete kućanskim aparatima i lomljivim predmetima, budite smireni i fokusirani. Neispavanost ili oslabljena koncentracija biće razlog zbog kojeg ćete reagovati sa zakašnjenjem u jednoj situaciji, ali bez većih šteta.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Stoji da ste očekivali da se neke stvari pokrenu i promijene, ali dešavanja današnjeg dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni i pored jakog tempa dešavanja. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Dan je stvoren za druženja, izlaske i razgovore s prijateljima. Ne propuštajte poziv za zabavu, promociju ili koncert. Uprkos obavezama, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke. Slobodnjacima će osjećaj zaljubljenosti doći iznenadno, ali zato u pravom trenutku.

Jarac

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Nemojte dopustiti da pojedinci iskorištavaju vašu dobrotu. Ogradite se od takvih i mirno obavljajte poslove. Iako dobar Venerin uticaj štiti vaše zdravlje dajući vam energiju i raspoloženje, danas ćete osjećati blaže zdravstvene tegobe. Možda ste samo umorni. U ljubavi se prošlost miješa sa sadašnjošću – bivši partner vam unosi nemir.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Energija ovog dana je suviše statična za vas pa se nećete osjećati baš podsticajno i spremno za neke velike akcije. Mnogo više će vam odgovarati da se povučete ili da čak provedete cijeli dan kod kuće. Teško je da će vas čak i vaši prijatelji izvući u neki izlazak.

Ribe

dnevni horoskop za 09.07.2022.
Nećete biti raspoloženi razmjenjivati riječi i osjećanja s drugima. Nepotrebno ćete trošiti energiju na analiziranje partnerovih postupaka ili razmišljati o značenju nečijih upućenih riječi. Zadržite smisao za praktično.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU