DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN: Bikovima stiže loša vijest, Škorpije će ostvariti sve svoje želje…

Danas bi prijatelj mogao pokušati da vas manipuliše, vršiće pritisak na vas da mu pomognete oko nekog problema, a bolje bi bilo da se ne miješate. Pokušajte se izvući „na finjaka“. Muči vas glavobolja.

Čućete neke loše vijesti o vama dragoj osobi, što će vas natjerati da se preispitate, što nije loše. Shvatićete da unosite previše emocija u vezu u kojoj ste. Ipak, postoji šansa za „popravni“, iznenadite partnera i sve će vam biti oprošteno.

Volite da budete u centru pažnje i da vas svi slušaju. Vaši savjeti su uvijek najmudriji, mislite da sve najbolje znate. Čuvajte se danas da vam ovakav stav ne napravi haos od života. Partner vam već duže vrijeme vreba greške.

Vrijedni ste i širite dobru energiju oko sebe. Ali, ono što dajete vam nije uzvraćeno. Moguće je da će vas neki prijatelj razočarati. Pokušajte da „spustite loptu“ i ne brzate sa reakcijama. Još uvijek nije kasno da razriješite nesuglasice.

Obično ste veoma energični, ali trenutni položaj zvijezda čini da se osjećate iscrpljeno i pomalo usamljeno. Iskoristite poziv za izlazak sa društvom, ne samo da će vam popraviti raspoloženje, već postoji mogućnost i da upoznate nekog zanimljivog.

Pokušajte da kontrolišete impuls za trošenjem para i danas kupite samo neophodno. Naredni dani će biti vrlo „nategnuti“ finansijski, nemojte dozvoliti da ostanete bez dinara. Duhoviti ste i šarmantni, neće vam odoljeti osoba na koju ste „bacili oko“.

Moguće je da ćete danas morati donijeti važnu odluku vezano za porodično nasljeđe. Nemojte potpisati papire odmah, dobro pročitajte šta na njima piše. Zdravlje vam je danas nešto slabije, hronične tegobe se pogoršavaju.

Danas ćete biti puni energije, šta god da radite, moći ćete obaviti za upola manje vremena nego obično. Moguće je da ćete sresti osobu koja će vam dati nekoliko veoma korisnih savjeta vezano za finansije. Potrebno vam je više vitamina.

Obratite pažnju gdje vam novac odlazi, inače se možete suočiti s problemima u skorije vrijeme. Dobar je dan za ljubav i romantične susrete. Ako ste singl, velika je vjerovatnoća da ćete upoznati osobu s kojom biste mogli ući u dužu vezu.

Poslušajte savjet prijatelja vezano za ljubavne probleme. Vi ste izgubili perspektivu, potrebno vam je objektivno mišljenje. Potrudite se da više vježbate ili provodite vrijeme napolju, imunitet vam je „na rezervi“.

Ako ste pozajmili novac od prijatelja ili banke, a niste ga vratili na vrijeme ili kasnite sa ratom, danas bi mogla vas sustići „kazna“. S prijateljima ćete lako srediti situaciju, ali banke ne praštaju – vodite računa! Muči vas ljubomora u vezi, ali bez razloga.

Skloni ste pesimizmu i neprestano imate utisak da je drugima sve mnogo bolje nego vama. Ako ne promijenite ovakav način razmišljanja, nikada nećete biti srećni. Krenite na vježbe, fizička aktivnost će pospiješiti lučenje hormona sreće.
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN Bikove čeka loša vijest, Škorpije će ostvariti sve što žele… appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU