Dnevni horoskop za 13.08.2022.

Ovan


Vaša intuicija će vas besprijekorno služiti pa je poželjno poslušati je. Odvojite dio dana samo za sebe i za ono što vam predstavlja pravo zadovoljstvo. Družite se s prijateljima, čitajte omiljeno štivo ili pogledajte dobar film. Ako se uveče osjetite uznemireno, možda je to znak da trebate s prijateljima izaći i zabaviti se.

Bik

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Nećete moći dugo vremena boraviti na jednom mjestu. Mučiće vas osjećaj da nešto propuštate, kao da nešto prolazi bez vašeg znanja i prisustva. U ljubavnoj vezi postoji pritisak koji ometa razmjenu osjećanja. Jedno od vas dvoje pokušava manipulisati drugom stranom, a ljutnja i netrpeljivost mogli bi rasti do kritične tačke.

Blizanci

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Rastrčaćete se na sve strane, jer ste u posljednjem trenutku shvatili da je nešto što je trebalo da odradite ostalo nezavršeno. Prionite na posao, iako s teškom mukom, možete ovo završiti. Voljena osoba vas “gađa” baš tamo gdje ste najslabiji i najosjetljiviji. Pokušavaćete da ne pokažete da ste povrijeđeni.

Rak

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Odnos s partnerom biće napet. Doći će do izražaja vaša sklonost kritici i nepotrebnoj analizi pa ćete mnogima zagorčati život. Porodični problemi oduzimaće vam unutrašnji mir. Bićete nervozni i napeti zbog neodgovornog ponašanja bračnog partnera. Shvatićete da ipak malo pretjerujete.

Lav

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Uživaćete u naklonosti i toplini kojima će vas zasipati osoba suprotnog pola. Ako krećete na put, očekuju vas neobični događaji i ugodni trenuci uprkos svim gužvama na putevima. Porodična dešavanja primoraće vas da u kratkom roku donesete važnu odluku. Oslonite se na svoj instinkt i nećete pogriješiti.

Djevica

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Nećete biti zadovoljni nekim odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom niste načisto, kada su u pitanju osjećanja. Šta će biti dalje, zavisi kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti pojedinaca koji će, neumjesnim pitanjima, zadirati u vaše intimne stvari.

Vaga

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Podmirićete dug, a mogao bi pristići i novac koji vam kasni. Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svom domu. Dolazićete do kreativnih rješenja pa će drugačiji raspored namještaja unijeti novu i pozitivnu energiju u vaš životni prostor. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu okončati dogovorom za sljedeći susret.

Škorpija

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći u susret rodbini. Uz dozu samostalnosti, nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Neke izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici moglo bi biti razlog za prepirku.

Strijelac

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Pred vama je dan susreta, mogućeg zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Sitni nesporazumi u braku biće riješeni poklonom ili romantičnom večerom. Porodična situacija iziskuje više strpljenja i mudrosti, a odnos s prijateljem i odlučniji nastup. Ne filozofirajte previše, riješite s njim ono što vas oboje već dugo muči.

Jarac

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Vodićete burne unutrašnje dijaloge i razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Polagano ćete se oslobađati sjena prošlosti. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i znanje, a ne kao kamen spoticanja. Zdravlje vam je i dalje osjetljivo pa pripazite. Obavite sistematski pregled.

Vodolija

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Optimistično ćete gledati u budućnost, a ljubavna situacija će se odvijati onako kako ste zamišljali. Zajednički izlazak ili kratko putovanje probudiće potisnutu strast. Samci, neko će se truditi da vas osvoji pa svakako negdje izađite. Prepustite se čarima udvaranja. Mogli biste dobiti vrijedan poklon ili neki drugi znak pažnje.

Ribe

dnevni horoskop za 13.08.2022.
Provešćete ugodne trenutke u društvu rodbine i prijatelja. Povezivaće vas slični interesi i zajednički planovi. Ako ste predodredili sebi miran dan bez posjeta, posvetite se svom tijelu. Priredite sebi mirišljavu kupku, uredite nokte ili se prepustite slušanju muzike. U vama su se emocije razbuktale i ne želite, čak ni ne pokušavate, da ih kontrolišete.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU