Dnevni horoskop za 14.03.2022.

Ovan


Osigurajte dovoljno prostora i vremena za sebe i svoje lične potrebe. Objasnite ukućanima bez ustručavanja da ste umorni i da vam je odmor potreban. Provedite dio dana van kuće, na kafi s prijateljima. Pravo je vrijeme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubjedljivi ste.

Bik

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Postavite se odlučno u poslu. Nemojte se truditi da držite kontrolu nad svime – više ćete postići strpljenjem i timskim radom. Nepotrebno ćete se sukobljavati s kolegama i nekim poznanicima, a jedino ćete uz partnera biti nešto smireniji i zadovoljniji. Pripazite na osjetljivu probavu.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Vrijeme je da pokrenete promjene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osjećate.

Rak

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Imate definitivno mnogo više posla nego što biste to u ovom trenutku željeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete prije stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon vjerovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom dijelu blagi nesklad sa voljenom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Sigurno ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i to što ste pod stresom i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih rješavate više nego uspješno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

Djevica

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmjereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

Vaga

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Pripazite se nepotrebnih troškova. Ne kupujte ništa prije nego provjerite imate li dovoljno za osnovne potrepštine. Ako ste u vezi, vaši planovi će biti usmjereni na praktična pitanja. Posvetićete se aktivnostima vezanim za rješavanje stambenog pitanja ili renoviranja doma.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Sve će tokom ovog dana mirisati na novac. Odličan je period da napravite jedan dogovor od kojeg možete na brzinu zaraditi. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana i te kako reaguje na vašu inicijativu.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Vučete odlične poteze u svemu što je vezano za posao. Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo pa se angažujte da ovu podsticajnu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primjećujete da se ova osoba “uzmuvala” oko vas.

Jarac

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Stoji mogućnost neočekivanog dogovora od kojeg biste mogli solidno zaraditi. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Stoji mala nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspijevate da riješite tokom dana. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na neka lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nježnost i njegovo prisustvo. Malo je šansi za to trenutno.

Ribe

dnevni horoskop za 14.03.2022.
Danas imate mnogo više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osjećate nešto teško i turobnije nego inače. U suštini, nesigurni ste po nekim pitanjima i to se na vama i vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti prilično zanimljive emotivne priče…

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU