DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR Blizanci pred izazovom, Lav „pliva“ u parama, Jarac na oprezu

OVAN

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine vam donosi poslovni preokret. Naići ćete na problem koji ćete morati sami da rešite. Iskoristite vaše znanje i iskustvo. Imate osjećaj da partner nešto krije od vas. Vrijeme je za razgovor u četiri oka. Nesanica.

BIK

Na ivici ste da svakom kažete sve u lice i po cijeni svađe. Zvezde vam savjetuju da pokušate da pronađete u sebi šta vam stvara nezadovoljstvo i radite na tome. Obratite pažnju na finansije. Razgraničite šta vam je stvarno potrebno, a šta je samo hir. U ljubavi sve po starom. Unesite malo svježine u odnos.

BLIZANCI

Danas vas očekuju novi izazovi na poslu. Pomalo ste se uljenjili. Trudite se da sve što možete danas ne ostavljate za sutra. Zauzeti Blizanci poželjeće da se osame. I to je u redu. Razgovarajte više sa partnerom o tome. Slobodni se upuštaju u uzbudljivu avanturu.

RAK

Premoreni ste posljednjih dana i organizam vam šalje signale. Nemojte da ih ignorišite, već porazmislite kako da ojačate imunitet. Posavjetujte se sa ljekarom. Očekujte poziv za jednu zanimljivu saradnju. U ljubavi sve po starom. Slobodni i dalje maštaju o simpatiji. Vrijeme je da napravite prvi korak. Zauzeti uživaju.

LAV

Početak mjeseca vam donosi nove poslovne izazove. Očekujte pozive sa svih strana. Vreme je da filtrirate šta želite, a šta vam oduzima previše vremena. Mogući je i novčani priliv za prethodni rad. U ljubavi budite otvoreniji ukoliko želite da podignete odnos na viši nivo.

DJEVICA

Ni u snu ne biste priznali svoju grešku. Ne idite protiv sebe već pokušajte da pronađete kompromis sa ljudima. Jedna osoba vam je non-stop u mislima. Vrijeme je da uradite nešto po tom pitanju. Zauzete Djevice se osećaju zapostavljeno.

VAGA

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine vas upozorava na ljude iz okruženja. Neko će poželiti da ostvari korist na vaš račun. Budite pažljivi s kim sklapate saradnje. U ljubavi su moguće manje trzavice i nesporazumi. Izbegavajte konflikte i koristite dobre argumente.

ŠKORPIJA

Trenutno ste nezadovoljni finansijskom situacijom. Imajte na umu da ona zavisi isključivo od vas. Ukoliko imate mogućnosti razmislite o dodatnim prihodima putem Interneta. Povoljan je period i za privatan biznis. Ali nikako ga ne započinjite sami…

STRIJELAC

Imate sjajne ideje koje se odnose na vašu karijeru. Ali, imajte na umu da bez realizacije nema ni pomaka. Stavite sve na papir i krenite korak po korak. U ljubavi imate podršku partnera iako se bavite različitim sferama. Pokušajte da sjedinjite ta dva. Unosite više vitamina.

JARAC

Triput mjeri, jedanput sijeci je vaša parola za danas. Trudite se da ne budete brzopleti. Dobro razmislite koje su posljedice vašeg delovanja. Slobodni Jarčevi su radi za avanture, dok oni zauzetima nedostaje više razumijevanja. Vrijeme je za razgovor sa partnerom!

VODOLIJA

Nekada je bolje da ostavite stvari da prenoće. Jutro je pametnije od večeri. Potražite savjet od starijih članova porodice oko problema koji vas muči. Jedna osoba vam je zapala za oko. Ne morate da žurite, ali joj dajte do znanja da vam se sviđa. To bi mogao da bude lijep početak nečeg novog. Više se krećite!

RIBE

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine vas upozorava na se ne upuštate previše u komentarisanje drugih ljudi. Moglo bi skupo da vas košta. Fokusirajte se na sebe i ne obazirite na priče rekla-kazala. U ljubavi su mogući manji nesporazumo. Obratite više pažnje šta vam partner govori.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR Blizanci pred izazovom, Lav „pliva“ u parama, Jarac na oprezu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU