DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR Lavu novac „pada s neba“, Bik pred velikom odlukom, Vaga da posluša savjet ženske osobe…

Ovan
Početak nedjelje i vi se osjećate nevjerovatno energično. Čini se da sve stižete, nema prepreke koju ne možete da savladate. Ipak, pripazite se ženske osobe sa kojom blisko sarađujete. Razmišljate da li ste prerano „presudili“ partneru.

Bik
Imate više obaveza nego što možete realno da postignete da obavite, trebalo bi bolje da se organizujete. Problemi koji vas muče u ljubavi, nakon kraćeg zatišja ponovo eskaliraju. Moraćete da donesete odluku. Promjene vremena negativno utiču na vas.

Blizanci
Započeli ste „hiljadu“ poslova odjednom a nijedan ne privodite kraju. Potražite pomoć jer će vam dobra prilika za zaradu iskliznuti iz ruku. Partner vam zamjera što mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Povedite računa o ishrani.

Rak

Danas ste puni elana i veoma kreativni, odlična je prilika da se „nametnete“ na poslu i izdejstvujete bolju poziciju. Patite za starom ljubavlju, ali bolje odustanite! Samo ćete se ponovo razočarati. Smanjite unos alkohola.

Lav
Imate odličnu šansu da zaradite „sa strane“. Preko poznanika dobijate ponudu za koju će se ispostaviti da je veoma unosna. Obratite pažnju šta vam drugi nude, nemojte ispustiti ovu priliku. Očekuje vas poveći dobitak. Potrošite ga na voljenu osobu.

Djevica
Poslovnim problemima koji vas već neko vrijeme muče sada se nazire kraj. Nemojte samo da izgubite strpljenje. Imajte razumijevanja za partnera, nemojte da budete toliko strogi. Ni vi niste savršeni. Povedite računa o šećeru.

Vaga
Ne ponašate se baš najodgovornije na poslu i do sada vam je to „prolazilo“. Od danas se situacija mijenja, šefovi neće trpiti vašu neozbiljnost. Iskomplikovali ste odnos sa partnerom, zapleli se u tajne i ne znate kako da se izvučete. Poslušajte savjet ženske osobe.

Škorpija
Ravnodušnost koju već duže vrijeme osjećate na poslu dostiže kulminaciju. Razmislite o promjeni karijere. Ovo stanje vam škodi i finansijski i zdravstveno. Osjećate se usamljeno, a ne mora da bude tako. Osvrnite se oko sebe, neko vam pruža srce i ljubav nesebično.

Strijelac

Aktivniji ste nego inače, brzo razmišljate i još brže djelujete i ne mogu svi da prate vaš tempo. Pazite da ne napravite grešku koja će vas skupo koštati. U ljubavi je „mirno more“ i to vam pomalo smeta. Što bi naš narod rekao: „Ne tražite hljeba preko pogače“.

Jarac
Tvrdoglavost i upornost koje vam obično pomažu da ostvarite sve što poželite danas će vam nanijeti štetu. Ponekad je mudrije povući se i pustiti druge da se bore. Partner vam sprema lijepo iznenađenje. Slobodni Jarčevi su u niskom startu za flert.

Vodolija
Nekoliko poslodavaca se raspituje za vas, bilo bi mudro da poslušate šta nude. Moguće je da ćete dobiti odličnu ponudu koja će vam riješiti finansijske probleme na duže staze. Neko vam se otvoreno udvara, ali za vas je sve igra. Problemi sa kožom.

Ribe
Na poslu možete da očekujete manje probleme, ali lako ćete isplivati iz njih. Važno je da kažete „ne“ u presudnom trenutku. Lijepo vrijeme je u vama probudilo romantična osjećanja, partner ne pamti da je ovoliko uživao. Smanjite slatkiše.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR Lavu novac „pada s neba“, Bik pred velikom odlukom, Vaga da posluša savjet ženske osobe… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU