DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR Rakovi se suočavaju sa zavisnošću, Djevica bi da štedi, Vodolija duhom odsutna

OVAN
Posao: U skladu ste sami sa sobom, čak i kada niste u skladu sa drugima. Puštate ih svjesno da sami uvide svoje greške i da vrijeme učini svoje.
Ljubav: Ljubav vam je važna, pogotovo ako je stvar ozbiljna, a vi spremni za sudbonosno „da“. Sve što je ispod toga vas ne zanima, pa ako ste u nedefinisanim vezama, lako ih sada privodite kraju.
Zdravlje: Moguća prehlada.

BIK
Posao: Nepostojanje balansa i jasne organizacije u poslu, koje je više puka okolnost nego što ste vi doprinjeli istom, čine da su rijetki Bikovi koji danas ne rade pod stresom.
Ljubav: Vaša seksualnost je podložna podizanjima kriterijuma, pogotovo ako ste slobodni. Ili sve ili ništa. Za one u braku i ozbiljnim vezama, kriterijumi se odnose na to koliko vas partner čini sretnim.
Zdravlje: Skloni ste gojenju.

BLIZANCI
Posao: Vrijeme je da se odlučite za jedan posao, projekat, a neke stvari da ostavite iza sebe. Telefon će zvoniti uveliko, odluke donosite praktično, a ne emotivno.
Ljubav: Prijatelji su nekad najbolja zamjena za partnera. Partner može biti ljubomoran. Slobodni Blizanci biće u mogućnosti da preko prijatelja upoznaju neku zanimljivu osobu.
Zdravlje: Kostobolja.

RAK
Posao: Lakoća nekada nema veze sa znanjem i iskustvom, već sa dobrim vezama, protekcijom i prijateljima na jakim pozicijama.
Ljubav: Današnji dan vas obasipa ljubavlju, pažnjom, komplimentima zainiteresovanih, ali i zavisnoću, takmičenjem sa potencijalnim suparnicima. Vi se osjećate kraljevski, a ima i onih što smatraju da imate nešto što pripada njima.
Zdravlje: Otečenost zglobova.

LAV
Posao: Ako je ostalo još nezavršenih poslova, posvetite im se jer uskoro nećete imati vremena. Vi dajete tj. poklanjate, širokog osmijeha i velikog srca.
Ljubav: Sretni ste jer imate ljude koji vas vole. Partnerski odnosi su dobri samo u stabilnim vezama, dok sve novo lako prolazi i hladi se, jer ne ispunjava kriterijume. Kakva bi to bila moć ako ne bi služila čulima, bar ponekad.
Zdravlje: Potrebna vam je aktivnost.

DJEVICA
Posao: Ne umijete da štedite, ma koliko važili za štedljivo biće. Zapitajte koliko su vidljive drugima vaše granice.
Ljubav: Kako drugi jasno znaju šta smiju, a šta ne, šta vas povrijeđuje, a šta ne. Ne zaboravite da će se sve što dozvoljavate i dalje nastaviti – pa čak i ako vam ne prija. Nekim stvarima treba se jasno suprotstaviti.
Zdravlje: Prehlada.

VAGA
Posao: Kontakti sa inostranstvom mogu donijeti dobre vijesti.Današnji dan donosi nove izazove, nova poznanstva, nove brze kontakte koje, ako su interesantni, treba sada memorisati kako bi računali na ponovno viđanje.
Ljubav: Za Vage u vezi, ovo je dan kada vam je libido jači i kada sumnjate u partnerovu vjernost ili privrženost. Čuvajte se sopstvenih hirova.
Zdravlje: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA
Posao: Stižu javni uspjesi i pohvale ili napredovanje u poslu. Novac malo teže, sve nešto na kašičicu.
Ljubav: Možete malo da predahnete posle intenzivnog rada, koji vas je oduzimao od sebe i davao drugima. Podrška i povjerenje partnera znači vam više nego što ste mislili. Ako ste slobodni, ovo je prilika za promjenu statusa.
Zdravlje: Jak kašalj.

STRIJELAC
Posao: Na poslovnom polju ste rastrzani, nedovoljno posvećeni onome što obavljate. Komunikacija sa partnerom dobija na dinamici, kao i praktično riješavanje svih problema.
Ljubav: Ako ste sami, ovo može ukazati na vezu sa osobom koja vas razumije i koja je u stanju da vam praktično pruži podršku i pomoć.
Zdravlje: Učestala aritmija.

JARAC
Posao: Promjene u poslu uzburkale su temelje same firme. Vaše misli usmjerene su na budućnost, na građenje odnosa sa partnerom, a iza sebe ste ostavili sve što je bilo.
Ljubav: Poenta je i da partner pokaže da je sposoban za isto. Slobodni Jarčevi mogu upoznati jako interesantnu osobu koja živi daleko ili je zauzeta.
Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

VODOLIJA
Posao: Niste posvećeni poslu i više ste fizički prisutni nego duhom. Opet imate sreće više od drugih da baš vi nešto završite, dok su svi u frci.
Ljubav: Druženje i lakoća otaljavanja posla zbog izlazaka i provoda, zbog ljubavi – sve je sada na vašem meniju. Prepuštanje avanturi, zov novog u stomaku i leptirići koji vas spremaju za zaljubljivanje.
Zdravlje: Slaba aktivnost.

RIBE
Posao: Previše ste kalkulantni da bi sve išlo kako treba. Rasijani ste, pamtite nevažne stvari, a ispuštate glavne detalje u poslu. Ipak ste sretni, pa ćete biti samo opomenuti.
Ljubav: Kada Ribe mjere koliko su dale, a koliko dobile, to se obično dobro ne završi. Na početku veze kada ste davali sebe potpuno, sjetite se da to od vas niko nije tražio.
Zdravlje: Problem sa dioptrijom.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR Rakovi se suočavaju sa zavisnošću, Djevica bi da štedi, Vodolija duhom odsutna appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU