Dnevni horoskop za 8. januar: Lavove progoni prošlost, Blizanci da se posvete sebi

Ovan

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svađe sa partnerom i sa ljudima koji su vam poslovno bitni. Mars je nezgodno postavljen što vam stvara osjećaj tenzije. Zdravlje je odlično.

Bik

Tvrdoglavo se ponašate prema ljudima sa kojima ste emotivno bliski i to se negativno odražava na vas poslovni aspekt života. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa jer to može biti kontraproduktivno.

Blizanci

Danas je idealan dan da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Nije strašno biti više okrenut malo više sebi i niko vam to neće zamjeriti. Posebno je važno da se vidite sa prijateljima kojima je potrebna vaša pomoć.

Rak

Do kraja dana vodite računa o mogućim ucjenama od strane partnera. Vaš odnos je već neko vrijeme problematičan i to sebi ne želite da priznate. Ljubavna priča ipak mora da se nekako pokrene zbog vaših emocija.

Lav

U narednih nekoliko dana vi ćete preopterećeni stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju novac i poslovna saradnja sa inostranstvom. Čuvajte se naglih odluka koje mogu da budu povezane sa emocijama i partnerskim planovima za budućnost.

Djevica

Danas ćete biti okrenuti sebi i svemu onome što ste planirali nekoliko dana unapred. Potrudite se da pronađete dovoljno snage u sebi da se ne suprotstavljate dragim osobama posebno kada su u pitanju njihove želje. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zato što ste vi osoba koja sve pokreće i sve završava. Mnogo toga je na vama ali probajte da u narednom periodu ne zahtjevate previše od sebe da bi sačuvali svoje emocije i svoje zdravlje.

Škorpija

Početak dana će biti pod velikim uticajem drugih ljudi i njihove želje da saznaju što više o vašim poslovnim planovima. Nađite način da to sakrijete i da sve svoje planove čuvate isključivo za sebe. Mogući problemi sa kičmom.

Strijelac

Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i već neko vreme razmišljate Kako da uspostavite kontakt sa tom osobom i na koji način da je pridobijete za sebe. Emocije su u drugom planu što će vam partner itekako zameriti.

Jarac

Do kraja dana gledajte da nađete način da se pobrinete za svoje ciljeve posebno kada su u pitanju aspekti posla i poslovanja. Čuvajte se naglih reakcija kada su u pitanju odnosi sa djecom ili porodicom jer svako traži svoje i ne poštuje vaše odluke.

Vodolija

Bićete veoma loše raspoloženi ako ne riješite neke stvari iz prošlosti ovo se najviše tiče vas i vaših emotivnih odnosa posebno kada je u pitanju partnerski odnos i njegovi planovi za budućnost. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem zbog drugih ljudi.

Ribe

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više kada su u pitanju odnosi na poslu i odnosi sa ljudima sa kojima se svakodnevno okružujete. Poslovna situacija će biti stabilnija i bolja onog momenta kada preuzmete mnogo više tereta na sebe.

BONUS VIDEO:

Dnevni horoskop za 8. januar: Lavove progoni prošlost, Blizanci da se posvete sebi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU