17.7 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

  Dobitnici drugog kruga „Mastercard i BBI nagrađuju“ iz Gračanice, Sarajeva i Travnika

  Muhiba Muratović, direktorica Sektora za operacije BBI banke uručila je danas nagrade sretnim dobitnicima drugog kruga nagradne igre „Mastercard i BBI nagrađuju. Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

  Dobitnica prve nagrade – električni romobil je Aida Ćesko iz Sarajeva.

  „Ovo je prvi put da sam nešto dobila i jako sam sretna. Romobil ide mom suprugu koji već neko vrijeme razmišlja da ga kupi. Klijent banke sam već tri-četiri godine i veoma sam zadovoljna uslugama i svi u mojoj porodici su prešli u BBI banku jer smo pronašli sve što nam je potrebno“, kaže Ćesko.

  Drugu nagradu laptop HP 255 GZ dobio je Almin Jašarević iz Travnika, dok je treća nagrada poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM pripala Goranu Stankoviću iz Gračanice.

  „Zahvaljujem se BBI banci na ovom predivnom poklonu. Koristim se uslugama BBI banke već nekoliko godina i do sad ste ispunili sva moja očekivanja“, govori Stanković.

    Najveći Bingo u Sarajevu otvara se 11. septembra

  Nagradnu igru pokrenula je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

  Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

  Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

  Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

  Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.

  Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM. Još imate vremena da se uključite i osvojite vrijedne nagrade.

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  MOŽDA VAS ZANIMA
  ANKETA
  Da li izlazite na izbore u BiH?
  DRUGI UPRAVO ČITAJU