Donirala bubreg bivšem mužu od kojeg se razvela prije 20 godina(VIDEO)

Mnogi ljudi nemaju ništa dobro za reći o svojim bivšim. Nakon što se razvedu, obično ne žele da imaju išta jedni s drugima i sve što žele je nastaviti dalje sa životom.

To opet ne znači da se svi ponašaju tako. Mnogi čimbenici utječu na to hoće li se oni opet sresti, kao što su na primjer djeca.

Postoje parovi koji žele ostati u normalnom odnosu zbog svoje djece. Takvi su Mary Ziegler i Bill Henrichs koji su odabrali raditi zajedno i biti tu jedno za drugo i za svoju djecu, čak i nakon razvoda.

Počeli su hodati kada su imali samo 14 godina. Živjeli su predivnim životom 24 godine sa dvoje djece, prije nego što su se odlučili razvesti. Ipak su ostali u dobrim odnosima i uvijek su bili tu jedno za drugo.

Bill je nedavno saznao da ima problema sa bubrezima zbog čega mu je potrebna transplantacija, prenosi balkan.

Mnogi prijatelji i rodbina su se ponudili da mu daju bubreg, ali nisu bili odgovarajući donori. On se čak i oženio drugi puta, ali ni njegova žena nije bila odgovarajući donor.

Jedini donor koji je odgovarao je bila njegova kćerka, ali ona je bila premlada i njena majka nije željela da se podvrgne tome, pa se i ona testirala i saznala je da je odgovarajući donor.

Opširnije u videu:

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU