Dortmund čeka nezgodni Freiburg, zanimljivo i u Premiershipu i Ligi 1

Ovo je kratka bet analiza najzanimlijivih nogometnih utakmica koje se igraju danas. Najbolju ponudu i kvote pogledajte pripremila je Mozzart kladionica koje možete pobledati na mozzartbet.ba

BRAJTON – KRISTAL PALAS, 21.00 (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Brajton sa poslednjih pet domaćinstava ima tek pobedu nad Brentfordom. Kristal Palas je tri puta uzastopno gubio u gostima, tako da uslovi ne odgovaraju ni jednom ni drugom timu. Međutim, Brajton smatramo nešto sposobnijim po sastavu, s čim se ne bi složila međusobna statistika. Naime, na poslednjih pet mečeva para, tri puta je dolazio X, a dva puta je slavio Kristal Palas u gostima.

NICA – NANT, 21.00, (Fudbal, Francuska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nica brani drugo mesto na tabeli Lige 1 od Marselja, pa Nant ide na nezgodno gostovanje. Nisu loši gosti, neporaženi su na četiri uzazstopna meča, ali će morati da se nose sa ambicijama domaćina koji ih tri puta uzastopno dobija. Poslednji put bilo je 0:2 na terenu Nanta u septembru mesecu.

DORTMUND – FRAJBURG, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dortmund ima osmoricu izbačenih iz stroja. Nema razloga da Frajburg ne tipuje na te nedostatke u timu koji vodi Marko Roze. U prilog tome ide i Frajburgova četvrta pozicija na premijerligaškoj tabeli, pa i poslednja dva susreta para koje je Dortmund gubio sa po 2:1. Biće ovo utakmica u kojoj će Dortmund trebati da pobedi prvo svoja sećanja, pa tek onda rivala.

BEŠIKTAŠ – GACIJENTEP, 18.00, (Fudbal, Turska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Na devet igrača ne može da računa trener Bešiktaša. Gacijentep je u punoj formaciji, a uz to, neporažen je na pretjodnih pet utakmica. Poslednji meč para okončan je sa 0:0. Zbog svega navedenog ne verujemo da će se Bešiktaš tako lako predati. Očekuje se da domaći igraju agresivno.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU