DUEL IZMEĐU DVA TAKIMIČARA RAZIGRAO ŽIRI: Ovo niko nije doživio nego vas dvojica

Još jedan duel sinoć završio se sa maksimalnim brojem glasova u kome su Stefan Tomić i Almir Delić odmjerili muzičke snage.

Iako je vladala fenomenalna energija od starta ovog duela, pravi lom nastao je već uz prve taktove pjesme „Mujo kuje“ koju je izveo Almir kada je cijeli žiri uključujući i Sašu Popović poskakao na noge.

Ipak, žiri je za ovo veselje imao dodatan povod jer se nakon ove epizode ide na zasluženu pauzu od snimanja kojoj su se svi radovali.

  •  Ovo je kraj prvog polugodišta. Idemo na pauzu. Jes! – dobacivali su članovi žirija, a Popović nije želio da kvari njihovo uzbuđenje pa je odlučio da riječ da samo mentorima.

Umjesto da komentriše nastup, Bosanac se obratio Saši sa zanimljivim zapažanjem.

– Popoviću, ja znam da su tebi zmije u džepu i umjesto da izvadiš pet hiljada eura da zvekneš ti si izvadio toalet papir da baciš– rekao je Boske , na šta kretivni direktor nije šutio:

  • Svako baci ono što mu treba. Ja samo čekam da se isključe kamere pa odoh po toalet papir– sa osmijehom je odgovorio Saša.
duel između dva takimičara razigrao žiri: ovo niko nije doživio nego vas dvojica

Na kraju, odlučeno je da obojica direktno idu dalje.

  • Ovaj apaluz su dobili kandidti zasluženo i idu direktno obojica. Ovo niko nije doživio nego vas dvojica– dodala je Bekuta.
duel između dva takimičara razigrao žiri: ovo niko nije doživio nego vas dvojica
duel između dva takimičara razigrao žiri: ovo niko nije doživio nego vas dvojica

(Express / Grand.nova.rs)

The post DUEL IZMEĐU DVA TAKIMIČARA RAZIGRAO ŽIRI: Ovo niko nije doživio nego vas dvojica appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU