DUG ZELENAŠIMA GA ODVEO U SMRT /Nakon tri sedmice mladić pronađen obješen

Potraga za Draganom Rankovićem (24) iz Kragujevca poslije tri nedjelje okončana je tragično – mladićevo tijelo pronađeno je obješeno u mjestu Crkvine nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice, gdje je i viđen posljednji put.

Ovu informaciju potvrdio je za Kurir rođak mladića. I u MUP Kragujevac listu je, kako prenose, potvrđeno da je pronađeno beživotno tijelo u ataru sela Donje Grbice, kod rijeke Uglješnice i da se sumnja da je riječ o nestalom mladiću. Tijelo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Prema još nepotvrđenim informacijama on je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i od tada mu se gubio svaki trag.

– Dragan je bio dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu “Trnava”. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mjere da se odlučio na ovako radikalan korak – kaže nam njegov školski drug.
Ranković je na Fejsbuku ostavio i potresnu poruku, piše infobijeljina.

– Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želio bih da se zahvalim svom “velikom prijatelju” što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da riješim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa – napisao je nesrećni mladić prije nestanka 28. januara.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU