Duljaj otkrio što mu je najveći problem u Partizanu!

Trener Partizana Igor Duljaj zabrinut je nakon odlaska Mihajla Ilića iz kluba. On se oglasio na konferenciji za medije uoči utakmice s Javorom u Ivanjici.

– Sretan sam što imamo priliku ponovno se boriti za bodove na sportski način. Veselimo se nastavku prvenstva. Pripreme su tekle kako su tekle, loši uvjeti, ali sve ostalo super. S te strane mogu biti zadovoljan ponašanjem igrača. Prva utakmica je uvijek najteža, teško je reći da bilo koja ekipa može od starta biti u željenoj formi. Igramo protiv ekipe koja je pravila dosta problema ovdje u Humskoj. Kako prvenstvo bude odmicalo, odgovor će biti hoće li momčad rasti fizički i taktički. Vjerujem da ćemo biti bolji u odnosu na prvi dio sezone. Znamo se bolje. Bit će nam teško, ali očekujemo pobjedu, rekao je Duljaj.

Samed Baždar, Nemanja Trifunović, Mateja Stjepanović i Janko Jevremović konkuriraju za status bonus igrača.

– Brine me situacija s bonusom, odlaskom Ilića trebao je to biti pridošlica Miličić, ali on je izvan terena. To je jedini problem koji imam. Muči me pitanje bonusa. Imamo izvrsne igrače u napadu, imam sastav i ime bonusa, ali sve kalkulacije moramo imati u glavi. Ako izbacim bonus, moram napraviti dvostruku promjenu. Možda će nas to smetati, ali dat ćemo sve od sebe da riješimo problem. Nakon treninga imat ću momčad. Pogledajmo kako je Severina, koja je imala problema, rekao je Duljaj i dodao:

– Baždar je odlično odradio pripreme. Razgovarali smo na njegovu inicijativu, rekao mi je da je podređen ekipi, da mu je glava čistija i bistrija. Drago mi je zbog toga, rekao sam mu da mora raditi i slušati. Cijela momčad je u službi igrača, pa tako i on. Ovdje smo da pomognemo. Bonus igrači koji su tamo to zaslužuju. Međutim, ja sam imao drugačiju sliku napada. Ideja je bila da bonus Ilića zamijenimo bonusom Miličića kako bismo imali puno drugih kombinacija u napadu. Sada je to problem, ali vjerujem da ćemo ga riješiti.

Partizan igra u subotu protiv Javora u Ivanjici od 14 sati.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU