Duljaj pred meč u Nišu: Evo šta je rekao trener Partizana

Trener nogometaša Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu u lošim uvjetima u Nišu protiv Radničkog.

Crno-bijeli nogometaši sutra od 16 sati gostuju u Nišu protiv Radničkog, gdje će odigrati utakmicu 18. kola Superlige Srbije.

– Nama je svaka utakmica najteža i najvažnija. Već dugi niz godina znamo da je tamo teren jako loš, ali nema druge nego igrati na tako lošem terenu. Vjerujem da će mom prijatelju i kolegi Slavoljubu Đorđeviću biti neugodno kao i meni ako izađemo na loš teren. To će biti najveći problem i za njih i za nas“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Teren u Nišu je jako loš, a trener crno-bijelih smatra da je momčadi koja se brani uvijek lakše igrati na takvom terenu.

– Vidio sam da nema tko zaštititi kolege koji su rekli da se nogomet ne može igrati u prosincu. Nisu mislili da se na minus 12 ne može igrati, nego da tereni nisu adekvatni. Ako je teren dobar, ima grijače, hibrid, nema problema, a ako nemate uvjete, kako ćemo mi i Radnički prikazivati ​​kvalitetan nogomet.kazao je Dulyaj i dodao:

– Uvijek je lakše momčadi koja se brani igrati na takvom terenu nego momčadi koja želi pobjedu i igra s noge na nogu. Ovo nije opravdanje niti alibi, želim zaštititi svoje kolege koji su rekli ono što svi misle – da nemamo adekvatne terene, ako želimo igrati nogomet, moramo ih imati.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU