Stojković prije Švedske: Bit će teško, nije bitno tko će igrati ili ne…

Nogometna reprezentacija Srbije u četvrtak igra utakmicu protiv Švedske u okviru Lige nacija.

Izbornik naše momčadi Dragan Stojković Piksi rekao je na konferenciji za novinare kako je svjestan da Srbiji neće biti lako protiv Švedske.

Mislim sve najbolje o Švedskoj. Ovo je ekipa koju morate poštovati u svakom smislu. I tehnički, fizički i taktički, uvijek su u vrhu i praktički mogu pobijediti svakog suparnika. Šteta što se nisu kvalificirali u Katar, to je za mene malo iznenađenje, ali to ne mijenja moje mišljenje o njima. Švedska je momčad koja može napraviti problem svakom timu, rekao je Stojković i dodao:

Nije me previše briga na koje igrače ne mogu računati, samo gledam svoju momčad i fokusiram se na ono što možemo. Jedno je sigurno, protivnik će izaći s 11 igrača, ne vjerujem manje (smijeh)… Naravno, imamo informacije i upoznati smo s detaljima stila igre švedske reprezentacije, ali ništa od toga previše nas opterećuje. Tko može igrati će igrati, tko ne može i idemo dalje.

Stojković je rekao da je pred Srbijom veliki izazov.

Mislite li da će sutra biti laka utakmica? Mislim da neće.. Bit će teško, nije bitno tko igra ili ne… Vidi se puno promjena, dolazi treća utakmica i moramo biti inteligentni, napraviti dobru i jaku momčad za Švedska. Biti usredotočen na posao. Pred nama je veliki izazov, na istoj smo poziciji na tablici i želimo isto. Vjerujem da će to biti uzbudljiva, otvorena utakmica, zaključila je Pixie.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU