Dva talentirana ofenzivca pojačala Voždovac!

Kako je danas priopćeno iz FC Voždovac, u ovaj klub stigla su dva pojačanja.

To su Nikša Vujanović i Borisav Burmaz.

Vujanović je mladi crnogorski reprezentativac, a igrao je za pljevaljski Rudar, subotički Spartak i mlađe kategorije Partizana.

– Privukla me lijepa i ofenzivna igra Voždovca. Imao sam dobru polusezonu u Rudaru, zabio sam osam golova, a očekujem nastavak na Voždovcu – rekao je Vujanović.

Prije Voždovca Burmaz je igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a nosio je i dresove beogradskog Grafičara i Radničkog iz Kragujevca.

Voždovac je odlična sredina za mlade igrače. Želim ponoviti dobru sezonu, i po mogućnosti nadmašiti prethodnu. Dat ću sve od sebe da doprinesem tome – rekao je Burmaz.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]