Dvije kćerke Angeline Jolie i Brada Pitta hospitalizirane

Angelina Jolie trenutno proživljava težak životni period jer su njene dvije kćeri Zahara i Shiloh nedavno završile u bolnici.

Kako su djevojčice posljednja dva mjeseca imale zdravstvene probleme, završile su u bolničkom krevetu. Jednoj od njih operiran je kuk, a za drugu nije poznato zbog čega je hospitalizirana. Holivudska glumica otvoreno je progovorila o problemima s kojima se njena porodica posljednjih dana bori, ne skrivajući koliko se trudi biti najveća pomoć i podrška svojim kćerima…

Kćerke Angeline Jolie i Brada Pitta, 15-godišnja Zahara i 13-godišnja Shiloh, nedavno su završile u bolnici gdje su obje operirane.

Proslavljena 44-godišnja glumica progovorila je o njihovim zdravstvenim problemima za Time i otkrila kako je Shiloh je operirala kuk, dok o Zaharinom razlogu odlaska pod nož nije htjela pričati.

“Posljednja dva mjeseca provela sam po bolnicama sa svojom najstarijom kćeri, a prije nekoliko dana isto je prošla i njena mlađa sestra, kada je morala operirati kuk”, napisala u svom eseju za američki magazin bivša supruga 56-godišnjeg holivudskog miljenika.

Angelina je istaknula kako su njene kćerke svjesne činjenice da će se o njihovim zdravstvenim problemima pisati u medijima, stoga je odlučila sama podijeliti detalje kako bi u javnost izašle samo ispravne informacije.

“One itekako znaju da ovo ide u javnost. Poštujem njihovu privatnost pa smo razgovarale o svemu i one su me potaknule da pišem. Shvaćaju da je hvatanje u koštac s medicinskim izazovima i preživljavanjem nešto s čime se treba ponositi’, poručila je glumica.

Angelina je istaknula kako je veoma ponosna i sretna jer su njene kćerke jedna drugoj najveća podrška i međusobno pomažu jedna drugoj u ovim teškim trenucima. 

“Sada ću svoje vrijeme posvetiti kćerkama i svemu onome što sam naučila od njih i drugih mladih djevojaka koje sam upoznala širom svijeta”, navodi Angelina, dodajući da što su snažnije, to će biti zdravije i moći će više dati svojoj porodici i zajednici u kojoj žive.

Za kraj, zvijezda filma Maleficent poslala je poruku mladim djevojkama koje proživljavaju slične probleme kao Zahara i Shiloh.

“Borite se, mlade dame. Briga koju pokažete jedna prema drugoj odlučit će u kojem će smjeru ići vaš život. Ne ‘pucajte po šavovima’, znajte svoja prava i nikada nikome ne dopustite da vam kaže da ne vrijedite ili da niste ravnopravne njima”, zaključila je glumica.

Osim Shiloh i Zahare, Angelina i Brad imaju još četvero djece, 11-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, 16-godišnjeg sina Paxa i 18-godišnjeg sina Maddoxa, koje su dobili za vrijeme desetogodišnje veze i dvogodišnjeg braka do 2016. godine.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU