Džajić je govorio o Svilarovom odbijanju da igra za Srbiju

Mile Svilar napokon je dobio priliku u Romi, koju je odmah iskoristio i postao heroj Vučice u Europskoj ligi koja je na jedanaesterce stigla do osmine finala.

Odmah nakon toga pojavile su se informacije da ga ponovo želi Belgija, za čije je mlađe kategorije igrao ranije, iako je upisao nastup za reprezentaciju Srbije u prijateljskoj utakmici protiv Katara.

U to su uspjeli uvjeriti vratara Vučice koji je odbio poziv izbornika Stojkovića za nadolazeće utakmice protiv Rusije i Cipra, no planove mu je pokvarila FIFA koja mu je snizila rampu za povratak u Belgiju jer je imao više od 21 godinu. kada je igrao za reprezentaciju Srbije.

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije Dragan Džajić komentirao je cijelu situaciju.

To je jednostavno bila njegova odluka. Ne opravdavam, ali činjenica je da je dugo godina živio u inozemstvu. Nije to gorući problem za našu reprezentaciju, imamo dovoljno dobrih vratara. On je tako odlučio, vidjet ćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga za tugu zbog ovoga što se dogodilo, jer imamo dobre vratarerekao je Džajić, a prenosi Tanjug.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU