Edita u Dubaiju dobila poslovnu ponudu snova: Poseban tretman, penthaus i velika suma novca

edita u dubaiju dobila poslovnu ponudu snova: poseban tretman, penthaus i velika suma novca


Edita Aradinović boravila je s prijateljima u Dubaiju, a njen odmor pretvorio se u iznenadnu poslovnu ponudu koju joj nije bio lako da odbije.

– Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voljeli da bude njihovo promo-lice, uz to da odsjeda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smijala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pjevačica i da živi u Srbiji, te da ovdje ima karijeru – započinje priču izvor blizak pjevačici, te dodaje:

 To je učinilo da se menadžer joj više zainteresuje, a kada ju je čuo kako pjeva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pjevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsjedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedjelji, a u slobodno vrijeme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj namjeri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu – ističe dobro obaviješetni izvor, prenosi Blic.

http://

Prethodni članakLUNA ĐOGANI I ANABELA U SVAĐI!Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU