EGLO Living & Lighting – novi salon rasvjete u Tuzli

Novi EGLO salon rasvjete i dekoracija u Tuzli

Početkom proljeća, EGLO rasvjeta je prestavila svoj novi prodajni koncept prostor u Austriji, sa prodajnom površinom od 7.500m2. EGLO Worlds of Light je najveći salon u EGLO kompaniji i koji predstavlja čitav asortiman EGLO proizvoda, kao i novih proizvoda iz EGLO Living asortimana za krajnje kupce. Vodeći se ovom filozofijom i pristupom tržištu, EGLO rasvjeta BH d.o.o. Gradačac je otvorila prvi EGLO Living salon u Bosni i Hercegovini, a samim time i u ovom dijelu Evrope.  

Budući da dekoracije i mali namještaj čine simbiozu sa rasvjetom, odlučili smo da našim kupcima prezentujemo naš asortiman usklađen sa trenutnim trendovima u svijetu dizajna enterijera. U našem novom EGLO Living & Lighting salonu u Tuzli možete pronaći najnovije dekorativne artikle iz EGLO Living asortimana uparene sa pratećom EGLO rasvjetom. 

eglo living & lighting – novi salon rasvjete u tuzli
eglo living & lighting – novi salon rasvjete u tuzli

EGLO Tuzla

Naš prvi EGLO Living & Lighting salon u Tuzli možete pronaći na adresi Mehmedalije Maka Dizdara 33-35. A naše prve kupce očekuju prigodni pokloni i popusti. Posjetite nas i uđite u EGLO svijet rasvjete i dekoracija.  #eglo #mylight #mystyle 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU