EKSTREMNA DIJETA: Emina Jahović na korak od anoreksije

Pjevačica Emina Jahović (41) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Poslije razvoda od Mustafe Sandala, ona je ostala da živi u Istanbulu sa svoja dva sina. Lijepa pjevačica nerijetko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Pjevačica se najradije fotografiše u svom stanu, a mediji su upravo tako došli do dragocjenih kadrova luksuznog doma u kome je Emina nastavila da živi sa sinovima.

Posljednja njena fotografija koju je objavila ponovo je pokrenula glasine da je pjevačica opet pretjerala sa mršavljenjem. Emina važi za vitku ženu koja nikada u životu nije imala problem sa viškom kilograma i za koju važi da ima manekensku građu, čak i poslije rsđsnjs dvoje djece. Međutim, ispostavilo se da ona svakog mjeseca gladuje tačno dva puna dana, što je zapanjilo mnoge.

– Gladujem jednom mjesečno. To radim već neko vrijeme. Ne jedem po 48 sati tačno – priznala je svojevremeno Jahović za medije.

Na društvenim mrežama se tako često može vidjeti kako ona odbrojava sate do sljedećeg obroka ili vježba u teretani. Ovoga puta nije bila na treningu već je vjerovatno ponosna na svoje tijelo, pa je tako puna samopouzdanja pozirala u crnim kožnim pantalonama i crnom kraćem oversize džemperu. Džemper joj je otkrivao jedno golo rame i ravan stomak, na koji je ponosna. Emina je imala diskretnu zlatnu ogrlicu i minimalno šminke.

Uslijedila je salva pohvala za izgled, dok su pojedini smatrali da je ponovo premršava.

Ljudi obožavaju ovaj vid mršavljenja jer iako je u jednu ruku ekstreman, brzo daje rezultate. Dijeta Emine Jahović je jedna vrsta autofagije i navodno je odlična ukoliko se osoba zdravo hrani, jer se ovim načinom mršavljenja organizam čisti.

Međutim, nisu rijetki oni koji smatraju da je Emina ponovo premršava, baš kao u vrijeme razvoda od bivšeg supruga Mustafe Sandala.

– Ona ništa ne jede. Po cijeli dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. Sa njom ne može normalno da se priča – objasnio je neposredno poslije razvoda njen prijatelj za medije.

The post EKSTREMNA DIJETA: Emina Jahović na korak od anoreksije appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU