EMINA JAHOVIĆ O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: U životu nije uradila niti jednu plastičnu operaciju, osim ove

Pjevačica Emina Jahović jedna je od najljepših u svojoj branši, a u domaćim medijima dosta se spekulisalo o tome šta je od estetskih zahvata radila na sebi.
Inače, Emina Jahović pričala je o operacijama jednom prilikom na svom Tviter nalogu.

– Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvijek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini – napisala je Emina prije nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

emina jahović o plastičnim operacijama: u životu nije uradila niti jednu plastičnu operaciju, osim ove

– Moje usne su potpuno prirodne i pune – dodala je tada.

Da podsjetimo, Emina Jahović je već duže vrijeme sama od kada se razvela od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala sa kojim je provela deset godina.

Na pitanje vjeruje li da se suprotnosti privlače gostujući kod Goce Tržan, Emina je odgovorila:

– Odakle to da se suprotnosti privlače. Ja ne znam ko to priča. Kombinacija je ok, ali suprotnosti to ne ide – počela je priču pjevačica.

emina jahović o plastičnim operacijama: u životu nije uradila niti jednu plastičnu operaciju, osim ove
emina jahović o plastičnim operacijama: u životu nije uradila niti jednu plastičnu operaciju, osim ove

– Mislim žena kao umjetnik, slobodna duša i tako to, a muškarac radi u banci. Oni ne mogu. Oni nemaju vrijeme spavanja u isto vrijeme, bioritam im je drugačiji i onda je to stvarno veliko mučenje – kazala je Emina, ne razmišljajući da će se dosta njih u ovoj kombinaciji prepoznati i demantovati je.

(Express / Pink.rs)

The post EMINA JAHOVIĆ O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: U životu nije uradila niti jednu plastičnu operaciju, osim ove appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU