Emotivno: Milovanović se oprostio od Partizana

Nogometni klub Partizan prodao je svog mladog napadača Marka Milovanovića u Almeriju. Transfer je vrijedan 3,5 milijuna eura, a crno-bijeli bi kroz razne bonuse mogli dobiti još milijun i pol eura i 10 posto od sljedećeg transfera.
Povodom odlaska u Španjolsku, mladi napadač je najavio:

– Većinu života, više od jedanaest godina, od sedme sam proveo u Partizanu, a nemam još ni devetnaest. Bilo je puno lijepih trenutaka u mlađim kategorijama, osvojenih turnira, pojedinačnih nagrada za najboljeg igrača, strijelca, strijelca… Naravno, bilo je i padova, ali uz upornost i karakter može se sve osvojiti!

Ozbiljniji nogomet dolazi tek u mladima i tada se tek podvlači crta tko je od mladih igrača konkurentan za seniorski nogomet. Trener omladinaca – Nenad Brnović, izvrstan taktičar i pedagog, dodatno me razvio. S kapetanskom trakom na ruci vodio sam momčad u sezoni koju smo igrali vrlo dobro, pobjeđujući više puta naše glavne rivale.

Stručni stožer prve momčadi i sportski sektor na čelu s Ivicom Ilievom pružili su mi priliku da treniram s prvom momčadi i odem na prve pripreme.

Imao sam veliku sreću da sam pao u ruke vrsnog stručnjaka za fizičku pripremu – Saleta Tomića, koji mi je puno pomogao tako što me fizički oblikovao i ojačao.

U prvoj utakmici za prvi tim Partizana, gde sam dobio priliku od početka utakmice, u Kupu u Nišu, postigao sam pobedonosni gol za 1:0 i prolaz u osminu finala. Vrlo brzo dobio sam priliku u prvenstvu na poluvremenu utakmice protiv Novog Pazara – napisao je mladi Milovanović.

Milovanović je za Partizan odigrao ukupno 28 utakmica i postigao tri gola.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU