EMOTIVNO: Pogledajte kako Koketove kćerke pjevaju bratovu pjesmu

Nakon što je Almein Cerić protekle sedmice premijerno predstavio pjesmu “Očeve riječi”, veliki broj kolega, ali i slušalaca kazali su da je pjesma fantastična i snažna, te da se nadaju da Almein neće dugo čekati da predstavi i nove pjesme.

Na “Očeve riječi” nije ostao imun ni jedan od najboljih izvođača ovih prostora, ali i Alminov otac Semir Cerić Koke. Kazao je da je njegov sin pjesmu interpretirao vrlo emotivno i da je ponosan, naročito jer je riječ o njegovoj prvoj pjesmi.

-Tekst je super, a Almein je donio pjesmu vrlo emotivno, tako da sam zadovoljan. Ipak je to njegova prva zvanična pjesma, pa i ako se potkrade neka pjevačka greškica to je oprostivo – kazao je Koke i dodao:

-Meni je najvažnije kad čujem pjesmu da mogu tom interpretatoru vjerovati, a ovdje se njemu može vjerovati jer se prepoznaje iskrenost poruke.

Podsjećamo, tekst za pjesmu “Očeve riječi” napisao je prosljavljeni muzički autor Zejnil Halilović, dok je muziku i aranžman uradio maestralni harmonikaš i kompozitor Samir Zavlan. Pjesma govori o beskompromisnoj ljubavi i zahvalnosti ocu, te svojim tekstom i emocijom dotiče i najtvrđa srca.

A evo kako zvuči kada Almeinove sestre zapjevaju bratovu pjesmu.

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

The post EMOTIVNO: Pogledajte kako Koketove kćerke pjevaju bratovu pjesmu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU