Empatični i dramatični su, ali ova četiri horoskopska znaka su im prikladni partner…

S kojim se znakovima ribe najbolje slažu? Budući da ima naglašenu empatiju koja prevladava međuljudske granice, riba se može složiti sa svakim ako se dovoljno potrudi.

S druge strane, s njom nije lako živjeti zbog njene izrazite osjetljivosti i drame koja je okružuje. Za optimalnu povezanost treba joj partner sposoban hraniti njen spokoj i nositi se s njenim zagonetnim promjenama raspoloženja, piše tportal.hr.

Odlično su rješenje trezveni zemljani znakovi bik i jarac, koji su sposobni uskladiti se s tankoćutnim ribama i pomoći im da zadrže obje noge na tlu. Bik će zadovoljavati ribinu potrebu za čvrstim osloncem i osloboditi je tjeskobe. Jarac će otprve osjetiti snažnu tjelesnu naklonost prema ribi, dok će se njoj svidjeti njegova pouzdanost i radišnost.

Vodeno-zemljana kombinacija po nekim je astrolozima idealna jer, simbolički, voda zalijeva zemlju, iz koje onda niču plodove.

Pripadnici druga dva vodena znaka, raka i škorpiona, također će usrećiti ribe. Obje kombinacije poznate su po tome što spontano isprepleću seksualnu strast i ljubav tako da su njihovi intimni susreti obilježeni dubokim emocijama. Rak je vjerojatno najbolji par za ribu jer oboje imaju podjednaku osjećajnu ranjivost. Zahvaljujući tome, raku je lakše razumjeti i trpjeti riblju ćudljivost nego strožem i svadljivijem škorpionu.

Kakve izglede ima druga riba? Na prvi pogled, taj bi odnos morao funkcionirati jer će obje razumjeti što motivira i smeta onu drugu. Izgledno je da će riba imati afinitet prema vrlinama koje i sama posjeduje, nježnošću, milosrđem i kreativnošću.

No, budući da niko ne voli vidjeti svoje nepoželjne osobine odražene u drugome, ribama će povremeno ići na živce ćudljivost i iracionalnost svog partnera istog znaka. Kad se sve zbroji, ovaj odnos nosi više rizika nego blagodati, navodi tportal.hr.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU