ENELA PALAVRA: Ne bojim se Tee Tairović

Enela Palavra, nedavno je objavila novu pjesmu „Ovo ljeto“ za koji je snimila spot visoke produkcije. Ova lijepa djevojka bosanskih korijena koja inače živi u Americi, za “Express” govori kako je za vrlo kratko vrijeme, nakon objave novog singla, dobila pregršt komplimenata za izgled i stajling, kao i za spot za pjesmu koju potpisuje Siniša Ličina.

Samo što je spot ugledao svjetlost dana, pojedini su ovu ljepoticu, zbog nevjerovatne fizičke sličnosti, uporedili sa poznatom srbijanskom pjevačicom Teodorom Džehverović.

-Da, vidjela sam to. Simpatično mi je. Ali nisam jedna od onih koje žele graditi karijeru uz imena drugih pjevačica. Svaka čast svakome, pa i Teodori, ali smatram da imam puno toga kvalitetnog ponuditi na estradnoj sceni, da mi nikakva poređenja nisu potrebna – priča ona.

Ne samo da su je poredili sa Teodorom, već i sa Teom Tairović, prije svega zbog atraktivnog izgleda i „vrckave“ pjesme.

-Ponovit ću se: neka me porede, ali to mi ne treba. Svako ima mjesto pod estradnim nebom. Borim se za svoje ime, uz dobre pjesme, vrhunske spotove i kvalitetne nastupe. S druge strane, ni sa jednom ni drugom me nije strah „stati na crtu“ – kroz smijeh nam govori lijepa pjevačica.

Još prije nekoliko godina kada se otisnula u estradne vode, pjesmama koje su uvijek pratili visokobudžetni spotovi, ova atraktivna djevojka pokazala je da itekako može parirati kolegama sa daleko više radno-estradnog staža od nje.

Do sada je snimila nekoliko dueta od kojih treba naglasiti one koje je radila sa Selmom Bajrami “Mlađe, slađe”, “Vatra s vatrom” koji je snimila sa Nemanjom Stankovićem, „Nije mi dobro“ sa Alenom Islamovićem, „S tobom na vi“ sa Mensurom Salkićem…

A, nakon što je snimila duet sa Selmom, održale nekoliko zajedničkih nastupa, pa se iznenada prestale družiti, krenula su ogovaranja. Palavra demantira da su u svađi.

-Ma, kakva svađa sa Selmom. Ona je moja duša, dobra prijateljica. Pa, ako ne objavljujemo zajedničke fotografije, ako više zajedno ne nastupamo, ne znači da smo „u ratu“. Čula sam da su neki pričali da me Selma ogovarala, ali brzo sam i saznala da su namjerno lagali kako bi pokvarili naš odnos. Da me na bilo koji način uvrijedila, znala bih kako da uzvratim. Ne bi joj ostala dužna. Ali, ponavljam, u jako smo dobrim odnosima, povremeno se čujemo. Maksimalno sam je, bar moralno podržavala, kada je prolazila kroz težak period – iskrena je Palavra.

The post ENELA PALAVRA: Ne bojim se Tee Tairović appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU