Euro Roal osvaja tržišta Hrvatske i Slovenije

Kompanija Euro Roal d.o.o. Zagreb danas je krenula sa prodajom na tržištu Hrvatske. Euro Roal d.o.o. Zagreb je firma kćerka kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug, vodećeg distributeraaluminijskih, PVCLB.Profila, materijala od inoxa, polikarbonata i pleksiglasa u Bosni i Hercegovini.

Nova firma u Hrvatskoj posjeduje vlastito moderno opremljeno skladišteu Lučkom kod Zagreba, na adresi Donji Stupnik, Stupničke Šipkovine 3.

“U proteklom periodu izvršili smo neophodne pripreme za početak prodaje. Spremni smo za još jednu važnu tržišnu utkamicu. Smatram da smo sa svojom ponudom u ovom trenutku u samom vrhu u ovom dijelu Evrope. Naš cilj je da sa lagerima koje posjedujemo u Zagrebu, našom ponudom i vrhunskim servisom, ponudimo tržištima Hrvatske i Slovenije najbolje od najboljeg. Uvjereni smo da ćemo se nametnuti prije svega našim dokazanim kvalitetom. Tako ćemo nakon Crne Gore, Makedonije, Kosova i Srbije, svoj regionalno uspješan koncept poslovanja moći prenijeti i na tržišta Hrvatske i Slovenije”, izjavio je Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug.

Kompanija Euro Roal d.o.o. Zagreb hrvatskom tržištu ponudila je kompletan asortiman koji postoji u matičnoj kompaniji u Doboj Jugu. Širokim industrijskim i konstrukciono-građevinsnkim asortimanom, te brzim logističkim rješenjima, Euro Roal d.o.o. Zagreb je u poziciji kupcima u Hrvatskoj i Sloveniji u optimalnom vremenu ponuditi najkvalitetnije materijale. Najnoviji sistemi vlastitih alatakoji su razvijeni u posljednje vrijeme, predstavljaju novu vrijednost na tržištima Hrvatske i Slovenije.

Euro Roal je svoje poslovanje diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata industrijski asortiman u šta spadaju odjel “Inox” i odjel “Aluminija industrije” sa bakrom, bronzom i mesingom. Drugi pravac je konstrukciono – građevinski asortiman u koji se ubrajaju odjeli “Aluminij konstrukcije”, te odjel građevinskih okova i odjel poznatog njemačkog brenda “PVC – LB.Profile”.

LB.Profile GmbH i bosanskohercegovački Euro Roal d.o.o. Doboj Jug članice su HIFA OIL Grupacije. LB.Profile već 40 godina razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1980. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile. Glavna tržišta LB.Profile su Njemačka, Belgija i Nizozemska, također izvoze na tržišta zemalja Istočne Evrope kao što su Litvanija i Rusija.

euro roal osvaja tržišta hrvatske i slovenije
euro roal osvaja tržišta hrvatske i slovenije
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU