Evo gdje je Emina našla utočiste dok traje trodnevna svadba njenog bivšeg

Svadba Mustafe i Melis danima unazad intrigira javnost a sve zbog skupe gala proslave koje je trajala puna tri dana. Bivši suprug Emine Jahović i Melis konačno su stali na ludi kamen, a posljednja proslava odigrala se u dvorištu prelijepog hotela Marmaris gdje je sve bilo dekorisano sa stilom.

Mladenci su pored velikog i skupog vjenčanja, imali u planu i nesvakidašnji medeni mjesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom i tada posjetio nekoliko egzotičnih destinacija. Kako se dalje navodi, Mustafu je ovo luksuzno vjenčanje koštalo blizu 200 hiljada eura.

Za to vrijeme dok oni uživaju u luksuzu i nestvarnim planovima, Emina Jahović provodi vrijeme u Istanbulu sa svojom porodicom a sa njom su i sinovi Jaman i Javuz. Ipak, detalj koji je nedavno sve iznenadio jeste da na dugočekivanoj žurki koju je Mustafa najavljivao povodom vjenčanja, nisu bila oba sina. Samo jedan je prisustvovao ceremoniji vjenčanja, a uz mladu je takođe bio sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

Nedugo nakon toga, Emina je na svom Instagramu objavila porodičnu fotografiju koja dokazuje da nikakve milijarde ne mogu zamijeniti ljubav porodice. Svi porodično, boravili su u omanjem mjestu pod nazivom Gocek koje se takođe nalazi u Turskoj.

evo gdje je emina našla utočiste dok traje trodnevna svadba njenog bivšeg
Čini se da je pop zvijezda ovu sliku objavila nedugo nakon što je možda Mustafa objavio porodičnu sliku iz Marmaris hotela, budući da njenim sinovi sigurno nije pravo što je njihov otac sada oženio drugu. Emina je snalažljiva pa je Jamanu i Javuzu omogućila sjajan vikend kako bi na trenutak zaboravili sve ono o čemu se ovih dana piše i spekuliše a tu je i baka, Eminina majka, da u svemu tome pripomogne.

(express/svet)

The post Evo gdje je Emina našla utočiste dok traje trodnevna svadba njenog bivšeg appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU