Evo koliko trebate izdvojiti ako želite da vam na svadbi pjeva Halid, Severina ili Lepa Brena

Balkanske muzičke zvijezde redovno nastupaju na svadbama, a zahvaljujući tome neke od njih zarade vrtoglave cifre.

Naravno, muzički repertoar je jedna od najvažnijih stavki za one mladence koji se odluče napraviti veliku proslavu. Imućniji parovi ne štede kada je riječ o muzičarima koje žele na svojoj svadbi.
Za nastup Lepe Brene potrebno je izdvojiti čak 30.000 eura. Ona je na vrhu liste najskupljih izvođača na našim prostorima. Nedavno je pjevala na vjenčanju gay para na Mallorci za spomenutu cifru. Nastup je trajao sat i po.

Nastupi Tonija Cetinskog i Željka Joksimovića koštaju 10.000 eura. Oni koji obožavaju sevdah i nije im žao izdvojiti novac gotovo da ne mogu zamisliti svadbu bez kralja ove vrste muzike Halida Bešlića. On naplaćuje između osam i 10 hiljada eura.

Jelena Rozga traži šest, a Neda ukraden pet hiljada eura. Večernji list je ranije objavio kako Severina nastupa na privatnim zabavama isključivo po Srbiji i Crnoj Gori, a honorar dogovara individualno. No, nije poznato o kojoj cifri je riječ.

The post Evo koliko trebate izdvojiti ako želite da vam na svadbi pjeva Halid, Severina ili Lepa Brena appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU