Federalno ministarstvo kulture i sporta organiziralo druženje na otvorenom ‘U susret Božiću’

Federalno ministarstvo kulture i sporta sinoć je organiziralo prvo druženje na otvorenom za djelatnike i brojne goste iz društvenog, akademskog, umjetničkog i političkog života FBiH i BiH “U susret Božiću”, na šetnici ispred Ministarstva. Mnogobrojni gosti podijelili su s ministricom, Sanjom Vlaisavljević i djelatnicima Ministarstva radost predstojećih blagdana uz prigodnu glazbu i tople napitke.  

Među uzvanicima je bio i monsinjor Ivo Tomašević, tajnik Biskupske konferencije BiH koji se obratio medijima.

Prisutnima se obratila i ministrica koja nije krila zadovoljstvo zbog prvog ovakvog druženja u organizaciji Ministarstva.

– I evo, zaokružujući ovu godinu želimo svima vama, vašim obiteljima, svima onima koje volite i koji vas vole poželjeti obilje blagodeti Božjeg blagoslova, ljubavi i radosti i da predstojeće razdoblje bude razdoblje ispunjenja vaših želja. Federalno ministarstvo kulture i sporta će i dalje nastojati oplemenjivati ovaj prostor, njegovati raznolikost, sve naše različitosti i neka prvo božićno druženje ovdje ispred Ministarstva pošalje najljepšu poruku, poruku ljubavi, mira, razumijevanja i tolerancije – poručila je ministrica Vlaisavljević.

Druženje je nastavljeno uz božićne pjesme, blagdanske tople riječi uz prigodnu atmosferu kojom je otvorena nova stranica obilježavanja blagdana Božića u Ministarstvu i Sarajevu.

Brojni građani Sarajeva i turisti su se pridružili proslavi, čime su doprinijeli još uspješnijoj realizaciji Božića na otvorenom, saopćeno je iz Ureda federalne ministrice kulture i sporta.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU