Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Bogat program ovogodišnjeg ‘Lino-Festa’ u Domu mladih

Natjecateljski dio 17. festivala dječje pjesme “Lino-Fest 2019” bit će održan 8. juna u “Domu mladih” u Sarajevu, a ovogodišnja tema tog festivala je “Matematika”.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

– Festival će ponovno okupiti talentirane male pjevače iz cijele regije, koji će interpretirati nove, autorske, dječje pjesme. I ove su godine eminentni skladatelji i pjesnici namjenski napisali pjesme za” Lino-Fest” – kazao je direktor Festivala “Lino-Fest” Željko Gudelj.

Najveća zabava za mališane bit će upotpunjena tematskim izvedbama baletne skupine “Bellarte”, zabavnim programom i dodjelama nagrada najboljim izvođačima.

– I ovogodišnji “Lino-Fest” ima za cilj muzički odgoj djeteta, zbližavanje djece iz cijele regije, razvijanje ljubavi prema muzici i kulturi, razvoj dječje mašte te uključivanje djeteta u kulturni život Bosne i Hercegovine – istakla je članica Organizacijskog odbora Festivala Ivana Krstanović.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Festival “Lino-Fest“ realizira Udruga “Libertas” u saradnji s Udruženjem “Facultas za prosperitet mladih”, uz podršku Podravke BiH.

Karte za 17. festival dječje pjesme “Lino-Fest 2019” moći će se nabaviti od 20.maja na blagajni “Centra Skenderija”, saopćili su organizatori.

(FENA) D.V.


- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas