Bogat program ovogodišnjeg ‘Lino-Festa’ u Domu mladih

Natjecateljski dio 17. festivala dječje pjesme “Lino-Fest 2019” bit će održan 8. juna u “Domu mladih” u Sarajevu, a ovogodišnja tema tog festivala je “Matematika”.

– Festival će ponovno okupiti talentirane male pjevače iz cijele regije, koji će interpretirati nove, autorske, dječje pjesme. I ove su godine eminentni skladatelji i pjesnici namjenski napisali pjesme za” Lino-Fest” – kazao je direktor Festivala “Lino-Fest” Željko Gudelj.

Najveća zabava za mališane bit će upotpunjena tematskim izvedbama baletne skupine “Bellarte”, zabavnim programom i dodjelama nagrada najboljim izvođačima.

– I ovogodišnji “Lino-Fest” ima za cilj muzički odgoj djeteta, zbližavanje djece iz cijele regije, razvijanje ljubavi prema muzici i kulturi, razvoj dječje mašte te uključivanje djeteta u kulturni život Bosne i Hercegovine – istakla je članica Organizacijskog odbora Festivala Ivana Krstanović.

Festival “Lino-Fest“ realizira Udruga “Libertas” u saradnji s Udruženjem “Facultas za prosperitet mladih”, uz podršku Podravke BiH.

Karte za 17. festival dječje pjesme “Lino-Fest 2019” moći će se nabaviti od 20.maja na blagajni “Centra Skenderija”, saopćili su organizatori.

(FENA) D.V.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU