15 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

‘Dan igara za djecu i odrasle’  u Goraždu

Organizacija World Wision, u saradnji sa partnerima, u goraždanskom parku Plavi cvijet danas je organizirala nesvakidašnju manifestaciju za građane svih generacija.

„Dan igara za djecu i odrasle“ privukao je nekoliko  stotina mališana i njihovih roditelja.

Kako ističu organizatori, manifestacija je organizirana kao dio programa obilježavanja Svjetskog dana porodice (15.maja), ali je prolongirana zbog loših vremenskih prilika.

– Sretni smo što smo dali svoj doprinos i što smo uspjeli u namjeri da ovaj dan učinimo posebnim i djeci i njihovim roditeljima. Dječija sreća je najvažnije i želja nam je njihovo djetinjstvo učiniti sadržajnijim – kazala je predstavnica organizacije World Wision Edisa Ahmetspahić.

Djeca i odrasli uživali su u druženju sa  omiljenim junacima Minie i Mickey, u raznim društvenim igrama, gimnastici i drugim sportskim takmičenjima, kao i  kreativnim i muzičkim radionicama.

Partneri koji su pomogli u realizaciji manifestacije su  Udruženje žena „ Seka“, Centar za socijalni rad BPK Goražde, SOS dječiji vrtić, Atletski klub Goražde, Grad Goražde, goraždanska Rock škola, Dječiji park „ Plavi cvijet“ i „ Glas Goražda“.

- Oglašavanje - 'dan igara za djecu i odrasle'  u goraždu

(FENA) D.V.


0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima