-2.3 C
Sarajevo
Srijeda, 1 prosinca, 2021
Još

  Poduzetnici u Drvaru raspravljali o investicijama i problemima gospodarstvenika

  ()

  Program razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji (HBŽ) putem subvencije kamate te ostali programi i izvori financiranja, koji stoje na raspolaganju poduzetnicima, a koje provode javne institucije iz Bosne i Hercegovine ili pak strani donatori bili su u ponedjeljak teme sastanka s poduzetnicima u općini Drvar kojega je organiziralo Ministarstvo gospodarstva HBŽ-a.

  Kao i na prethodnim sastancima poduzetnici su tijekom diskusije iznijeli probleme s kojima se susreću u poslovanju te su zatražili podršku u njihovom rješavanju, priopćila je u utorak Služba za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

  Predstavnici Ministarstva upoznali su poduzetnike sa zaključcima donesenim na prethodno održanim sastancima, a poduzetnici su pozvani da se aktivno uključe u izradu planirane Strategije razvoja malog i srednjeg poduzetništva HBŽ-a.

  Sugerirano im je umrežavanje s ostalim poduzetnicima koji posluju u toj županiji budući da većina njih ima iste probleme.

  Nakon što Ministarstvo gospodarstva održi sastanke s poduzetnicima u svim općinama županije bit će urađeno izvješće koje će biti upućeno Vladi HBŽ-a, kao i svim poduzetnicima koji su nazočili sastancima.

  Na ovaj način poduzetnici će imati bolju prigodu za međusobnu komunikaciju, a to će im olakšati i međusobnu suradnju, umrežavanje i moguće zajedničke prijedloge programa pomoći koji će moći ubuduće upućivati Ministarstvu gospodarstva HBŽ-a, stoji u priopćenju.

  (FENA) I.B.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO