Požar u šibenskoj Dubravi podmetnut, uhićena žena

Šibenska policija utvrdila je da je požar u šibenskoj Dubravi namjerno izazvan i uhitila je ženu koju dovodi u vezu s tim, priopćio je u nedjelju hrvatski MUP.

“Vezano uz požar koji je 27. srpnja oko 13:30 sati izbio na području šibenske Dubrave obavještavamo kako je provedenim očevidom policija utvrdila da se radi o namjerno izazvanom, odnosno podmetnutom požaru. Predanim radom i temeljem saznanja prikupljenih očevidom, policijski službenici Policijske uprave šibensko- kninske suzili su krug osumnjičenih osoba te tijekom popodneva uhitili žensku osobu koju dovode u izravnu vezu s izazivanjem požara”, navodi se u priopćenju.

Nad njom se provodi kriminalističko istraživanje, a o rezultatima istraživanja šibenska policija će, najavljeno je, pravodobno izvijestiti javnost kad se steknu svi uvjeti za to.

Lokalni portal ŠibenikIN prenosi neslužbene informaciije kako je riječ o ženi koja je u srpnju 2017. namjerno izazvala sedam požara na području Dubrave kod Šibenika, kod zaseoka Relje i Junakovići. Sve te požare izazvala je na privatnim parcelama mještana, a tada je veća šteta izbjegnuta zahvaljujući brzoj reakciji vlasnika tih zemljišta.

(FENA) R.G.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU