6.5 C
Sarajevo
Srijeda, 22 rujna, 2021

U filmskoj potjeri povrijeđena tri policajca…

 Tri policajca povrijeđena su jutros nakon što je vozač automobila odbio zaustaviti svoje vozilo u Hadžićima s kojim se, potom, zabio u patrolni automobil u Pazariću.

– Policijski službenici Policijske stanice Ilidža jutros u 03.30 sati pokušali su zaustaviti putničko motorno vozilo koje se nije zaustavilo na znak policijskih službenika i nastavilo je kretanje u pravcu Hadžića, a zatim u pravcu Pazarića. Za tim vozilom su se uključili ostali policijski službenici koji su nastavili potragu, kojom prilikom je vozilo u mjestu Resnik udarilo u policijsko vozilo koje se prevrnulo – kazala je Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Po njenim riječima, tom prilikom dva policijska službenika su zadobila lakše, a jedan teže tjelesne povrede.

Muškarac koji je bježao sarajevskoj policiji prilikom pokušaja potjere nalazi se pod nadzorom pripadnika MUP-a.

– Policijski službenici imaju jednu osobu pod nadzorom, a nakon što ta osoba bude lišena slobode mi ćemo imati više informacija – kazala je Kuldija.

Od 03.40 sati do 08.40 sati na magistralnom putu M17 bio je obustavljen saobraćaj i odvijao se alternativnim pravcima. U ovom momentu saobraćaj je normaliziran.

(FENA) J.Č.


1 komentar

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Komentar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima