Filmska pljačka tokom policijskog sata: Ojadili bh. kompaniju za veliki iznos

Lopovi su rano jutros, za vrijeme policijskog saat, opljačkali firmu za prevoz brze pošte X ekspres u Banjoj Luci i ukrali više desetina hiljada KM iz sefa.

Odlično obaviješteni izvor otkriva da su lopovi prije pljačke koja se dogodila oko tri sata ujutro u banjalučkom naselju Lazarevo, onesposobili video nadzor, a zatim nesmetano došli do sefa u kojem se nalazio novac, saznaje Srpskainfo.

Pljačku su potvrdili i nadležni u banjalučkoj firmi.

“Da pljačka se dogodila, ali detaljnije informacije ne možemo otkrivati”, rekli su za Srpskainfo u “X ekspresu”.
Odlično obaviješteni izvor otkrio je da se očigledno radilo o unaprijed tipovanoj pljački.

“Lopovi su imali informaciju da se u sefu nalazi veća količina novca, nakon čega su krenuli u akciju”, naveo je izvor Srpskainfo.

Na gotovo identičan način u proteklim mjesecima i godinama na području Banjaluke opljačkano je više privatnih preduzeća, a ove pljačke uglavnom su ostale nerasvijetljene.

Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je da je policija nakon dojave koja je primljena jutros oko 5.20 časova da je izvršena pljačka, obavila uviđaj u banjalučkoj poslovnici firme “X ekspres”.

“Policija radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti događaja. O slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka”, navela je Mučibabić.

Dežurni tužilac slučaj je okvalifikovao kao krivično djelo teška krađa.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU