(FOTO) “Dan općine Travnik” / NK “Jajce” i NK “Nova Bila” najbolji na današnjem turniru

Povodom “Dana Općine Travnik” 2022. godine, održan je malonogometni turnir u sportskoj dvorani Nova Bila u kategorijama cicibana i predpiorira, u kojem su učestvovali: NK “Nova Bila”, NK “Busovača” i NK “Jajce”. NK “Brnjaci” su iz opravdanih razloga izostali sa turnira.

U kategoriji cicibana, 1. mjesto osvojila je momčad NK “Jajce”, 2. mjesto NK “Nova Bila”, a 3. mjesto NK “Busovača”. Za najboljeg golmana izabran je Petar Šušnja (NK “Busovača”), najbolji strijelac Ivan Nevistić (NK “Nova Bila”), a najbolji igrač Andrej Jakešević (NK “Jajce”).

U kategoriji predpionira, 1. mjesto osvojila je momčad NK “Nova Bila”, 2. mjesto NK “Busovača”, a 3. mjesto NK “Jajce”. Za najboljeg golmana izabran je Petar Bilandžija (NK “Jajce”), najbolji strijelac Stjepan Bajo (NK “Nova Bila”), a najbolji igrač Nikola Šarić (NK “NovaBila”).

Svim klubovima su dodijeljene zahvalnice za doprinos i učešće u obilježavanju “Dana Općine Travnik” 2022. godine, a MZ Nova Bila zahvalnica za doprinos iste. Diplome i zahvalnice uručili su predsjednik NK “Nova Bila” Ivica Bajo, zamjenik predsjednika NK “Nova Bila” Ivica Augustinović i trener mlađih uzrasta NK “Nova Bila” Mario Bajo.

Zahvaljujemo se i čestitamo dobitnicima, igračima, stručnim stožerima i trenerima, zahvaljujemo se svima koji su pomogli, prisustvovali i učestvovali u ovom turniru. Posebna i velika zahvala je generalnom pokrovitelju turnira – Općini Travnik – koja je pomogla u realizaciji cijelog turnira te osiguranju hrane i pića za sve učesnike, poručeno je iz Nove Bile.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU